Landgreven 3
1301 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

Dinnerdays på Restaurant Koefoed

FROKOSTMENU

1. Servering

  • Sol over gudhjem og kryddersild med æg og løg

2. Servering

  • Roastbeef med bløde og ristede løg, peberrod og spejlæg fra "Frostegård"

Dessert

  • Kondenseret mælkeis, hvid chokolade og sprød rug

 

AFTENMENU

Forret

  • Røget laks, brøndkarse, bitre salater og friskost

Hovedret

  • Kalveculotte, stegte jordskokker, sortkål og svampesauce

Dessert

  • Kondenseret mælkeis, hvid chokolade og sprød rug

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant Koefoed

Restaurant Koefoed ligger i hjertet af København mellem St. Kongensgade og Borgergade et stenkast fra Kongens Nytorvs metrostation. Det er en moderne dansk restaurant med bornholmsk accent, hvor du kan opleve delikate retter matchet med gode vine.

 

Moderne dansk med bornholmsk islæt

På Restaurant Koefoed laver de ærlig og delikat mad, der er moderne fortolkninger af gode, gamle klassikere. Retterne er sammensat af udsøgte råvarer fra Danmark og særligt fra Bornholm. På Restaurant Koefoed har de nemlig en helt særlig kærlighed til Bornholm, og til klippeøens mange skønne råvarer.

 

Frokost og aften

Til frokost serverer Restaurant Koefoed en gendigtning af det klassiske, danske smørrebrød med bornholmsk øl og egne urtesnapse. Gå ombord i ’Den bornholmske smørrebrødsmenu’ eller vælg frit blandt en række lækkerier fra a la carte kortet. Her er tarteletterne med hummer, og den moderne ’avokadomad’ serveres med Rossini kaviar og taskekrabbe.

Om aftenen kan du få en udsøgt gastronomisk oplevelse med delikate retter af bornholmske og danske råvarer matchet med gode vine fra kælderen. Du man både vælge mellem en smagemenu og en fiskemenu ligesom du kan sammensætte din egen middag af spændende retter fra a la carte kortet.

 

Wine Specators Award of Excellence

På Restaurant Kofoed elsker de vin, og de er særligt glade for gammel Bordeaux. Deres store udvalg af moden Bordeaux og italiensk vin fra Piemonte var med til at sikre Koefoed en Award of Excellence tildelt af det internationale vinmagasin Wine Spectators.

 

Smuk, gammel kulkælder

Restaurant Koefoed ligger i en gammel kulkælder der emmer af hygge. Det er en stilren restaurant i et lyst lokale under gadeplan, der har mange hyggelige hjørner og kroge, hvor du kan sidde uforstyrret. Stemningen er uhøjtidelig, maden er smagfuld og betjeningen er opmærksom.

Det er et oplagt sted at forkæle dig selv eller nogen du holder af med dejlig mad og vin i en hyggelig atmosfære.

luk

#dinnerdays