Krystalgade 22
1172 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant Petri

Forret

 • Ceviche af kulmule, æble, boghvede

Hovedret

 • Okseculotte, bagt selleri, pommes dauphine og sauce bordelaise

Dessert

 • Kirsebær, chokolade, verbena


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

 

Tilkøb: 

 • Fiske hovedret istedet for kød // kr. 50,- 
  - Helleflynder – Braiseret spidskål, Sauce Blanquette, Kartoffelpurée
   
 • Udvalg af franske oste// kr. 75,- 
  - Serveres efter hovedretten 
   
 • Vinmenu // kr. 350,- 
  - med 3 udvalgte glas vin samt mineralvand (skal vælges af hele bordet)

 

PETRI restaurant serverer retter inspireret fra hele verden. Her finder du alt fra små bites, til kød og vegetariske retter. Stedet er både for gæsten og for den lokale Københavner, der vil opleve den gode og internationale stemning.

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Skt. Petri Restaurant

På Krystalgade 22 i indre København ligger det ikoniske hotel Skt. Petri. Men tag endelig ikke fejl af navnet, for stedet rummer mere end bare en varm seng at sove i. For enden af den grønne rulletrappe og bag ved hotellets lobby vil du finde Skt. Petri Restaurant. Et spisested, der serverer alt fra lette små bites til større anretninger og et imponerende udvalg af raffinerede cocktails og vin.

 

Gastronomi med højt til loftet

Her, i disse smukke rammer, er der på flere måder er højt til loftet. Restauranten ligger i hotellets hjerte, hvor den åbne atmosfære er indkranset af grønne planter og en stilfuld indretning. Men selvom vi befinder os i et stort rum, skaber møblementet med de højryggede sofaer og bløde stole en intim oplevelse for dig og dit selskab. Uanset om du er til pre-drinks og snacks til at kickstarte en aften i byen, eller om du er sulten efter en kulinarisk helaftensoplevelse, står Skt. Petris opmærksomme personale klar til at gøre dit besøg til noget særligt.

 

Mad fra hele kloden

Køkkenets repertoir vidner også om en en gastronomisk kompetence, der hæver sig over de normale luftlag. Restauranten henter inspiration fra hele verden, hvor menukortet blandt andet byder på delikate retter, hvoraf nogle af dem serveres som deleretter til hele bordet. Tag en bid af Skt. Petris marinerede tun med avokado og sprøde risnudler, lad din mund løbe i vand over byens bedste PETRI burger, eller sæt tænderne i 300 gram grillet ribeye fra Uruguay med pebersauce.

 

Charmerende gårdhave

Når vejret tillader det, kan du i perioden fra maj til september også nyde sofistikerede cocktails og drinks i Skt. Petris hyggelige gårdhave. Her er det også muligt at få serveret en sprød pizza direkte fra stenovnen. Restaurant Skt. Petri er både for gæsten og den lokale københavner, som sætter pris på god mad, lækker vin og drinks i en setting, der oser af internationalitet og gode vibrationer.

luk

#dinnerdays