Borgergade 13
1300 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Sticks'n'Sushi Borgergade

FORRET

Edamame – med salt og citron

Karaage – kylling, pickled rødløg og spicy yuzu-kosho dip

Tataki – laks, kizami wasabi og ponzu

 

***

SUSHI

Pink alaska – laks, avocado, cream cheese og stenbidderrogn

Spicy tuna – tun, agurk, chili, miso aioli, masago, kataifi og urter

Gypsy big – flammegrillet fisk, avocado, agurk, chili, ingefær og rødløg

Shake – nigiri med laks

Maguro – nigiri med tun

 

YAKITORI

Tsukune chili – kyllingekødboller med chilidip, teriyaki & forårsløg på japanske ris

Tori katzu – pankopaneret kylling & spicy yuzu-kosho dip

 

****

DESSERT

Marcel chokoladekage toppet med chokoladeperler

 


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Sticks'n'Sushi Borgergade

Sticks’n’Sushi er beliggende på Borgergade 13 i København K, og her dyrker de kunsten at kræse uden at frådse. Her er idéen nemlig at servere små, minimalistiske, enkeltstående delikatesser, der tilsammen udgør en vellykket helhed.

 

Det japanske køkken

Som navnet antyder, er menukortet bygget op omkring de traditionelle japanske retter, yakatori-spyd og sushi. Da Sticks’n’Sushi åbnede sin første restaurant tilbage i 1994, var det stik imod japansk skik og orden at blande de to retter. Der er dog ingen tvivl om, at kombinationen er faldet i danskernes smag.

 

Populær restaurant

Den første Sticks’n’Sushi restaurant åbnede i Nansensgade tilbage i 1994 som den første egentlige sushirestaurant i Danmark. Konceptet blev hurtigt vældig populært blandt gæsterne og siden åbningen er Sticks’n’Sushi vokset til 12 restauranter i København og 5 udenlands i UK med over 1000 ansatte sammenlagt.

 

Mange restauranter at vælge imellem

Vil du gerne sætte tænderne i de populære farvestrålende sushiruller og smagfulde spyd, men er Borgergade ikke i nærheden? Så besøg en af deres andre restauranter i Hovedstadsområdet: Nansensgade, Hellerup, Østerbro, Lyngby, Vesterbro, Valby, Tivoli Hotel, Rungsted, Frederiksberg eller Krudthuset på Amager.

Selvom Sticks’n’Sushi har mange restauranter i hovedstaden, er hver enkelt restaurant designet med respekt for det lokale miljø og dets historie, så de lokale gæster kommer til at holde af deres "egen" Sticks'n'Sushi.

 

Grundighed og disciplin

Hos Sticks’n’Sushi er grundighed og disciplin nogle dyder, de har importeret med åbent sind fra det japanske køkken. Det betyder, at kokkene er ekstra omhyggelige med at skære fisken, og at de kun bruger de bedste råvarer. Samtidigt arbejdes der hårdt på at undgå madspild. Her er filosofien, at spild skal undgås, hvad enten det gælder god fisk, gode grøntsager, godt kød, penge eller faglig stolthed.

Som virksomhed ved de, at de hele tiden kan forbedre sig: Det er altid muligt at svine mindre, købe mere miljørigtigt mm. ”Det hele er en proces, ikke et endegyldigt resultat, men en evig rejse”, forklarer de.

luk

#dinnerdays