Nørre Farimagsgade 13
1364 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant Uma

Forret

  • Kombumarineret oksetartar - ponzu - ikura
  • Okonomiyaki - tempura hellefisk - karameliserede løg

Hovedret

  • Char Siu(frilandsgris) - tamagoyaki - espresso teriyaki

Dessert

  • Matcha panna cotta - passionsfrugtsorbet


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb: 

Vinmenu// kr. 160,.  

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om UMA

På Nørre Farimagsgade 13 i København - lige ved siden af Ørstedparken ligger UMA, en asiatisk perle af en restaurant, der har gjort det til sin spidskompetence at servere sine gæster en unik og eksklusiv oplevelse.

 

Enestående fusionsmad

Med rødder i det japanske køkkenunivers er UMA ikke bange for at udvide de autentiske retter med inputs fra andre berigende køkkener. Hvilket andet sted i byen kan du eksempelvis bestille en matcha panna cotta? Denne enestående egenskab, der ligger i at kunne kombinere flere kolinariske hjørner af verden, er netop dét, der gør UMA til noget ganske særligt: Mad der bare smager UMAnerligt godt!

 

Intet mindre end simpelt

Hos restaurant UMA arbejder de ud fra filosofien om, at retterne ikke skal være overpyntede. Udtrykket skal være simpelt og stilrent, og så skal det sprudle af velsmag. Det er en kunst at kunne kreere en ret, der rent visuelt udtrykker netop dét, den skal og intet andet. Det kan UMA, og hver tallerken er et lille kunstværk i sig selv.

 

Japanske kendinge

Vælg en af husets sammensatte menuer, eller lav din egen kombination fra UMAs a la carte menu. Her finder du velkendte japanske klassikere som misosuppe, tangsalat med sesam, laksetatar, forårsruller og den slags sashimi, der smelter som smør på din tunge. Er du mere til sushi, har UMA ligeledes et bredt udvalg af den populære spise, som også kan bestilles både som menu og a la carte. Du er også velkommen til at prøve stedets all-you-can-eat menu, hvis du er rigtig sulten.

 

Smukke rammer

Foruden en målsætning om enkelthed og velsmag, er helhedsoplevelsen også en essentiel faktor. For ligesom retternes udtryk er simpelt og smukt, er restaurantens indretning også indbegrebet af rene linjer. Stilen er gennemført. Stolene er i cremet beige, væggene er hvide og står i tydelig kontrast til de røde læderbetrukne puder langs sofaryggene. Det tilsammen er med til at skabe et inviterende og dynamisk indtryk.

 

Kom ind og få åbnet din horisont med lækker japansk mad med et twist.

luk

#dinnerdays