Store Strandstræde 6
1255 København K Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Zeleste

Forret

  • Tatar, aioli & pommes paille

Hovedret

  • Kulmule, jomfruhummerbisque, spinat & små kartofler

Dessert

  • Cheesecake, crumble & kompot


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Zeleste

I Store Strandstræde i hjertet af København, lige ved Kongens Nytorv og Nyhavn, finder du restaurant Zeleste. Her finder du retter inspireret af det nordiske og franske køkken lavet af sæsonens friske råvarer. Restauranten har åbent til både frokost og aften, og så har de desuden en enormt hyggelig gårdhave til dem, der trænger til at trække sig lidt fra menneskemængden i Nyhavn.

Det nordiske og det franske køkken

Restaurantens menukort er sammensat med inspiration fra det nordiske og franske køkken samt med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer.

Herudover har de en forkærlighed for skaldyr. Til både frokost og aften er der eksempelvis pil-selv-rejer med aioli og citron samt en skøn halv hummer med citronmayo og dildmayo på menuen.

Brunch, frokost og aften

Der serveres både brunch, frokost og aftensmad på Zeleste, så du kan kigge forbi når som helst på dagen, når sulten melder sig.

Hyggelig gårdhave

Zeleste ligger inde med noget nær Københavns hyggeligste gårdhave med brosten, lyskæder og åben pejs. Her kan man med rette nyde kølig rose og pil selv rejer i sommersolens varme.

Intim og romantisk stemning

Inden døre er indretningen stilren og klassisk mens stemningen er intim, hyggelig og romantisk. De gamle, charmerende lokaler byder på mange hyggelige kroge, hvor man kan sidde i ro og fred og spise sin middag.

Stedet er oplagt til en romantisk aften samt en hyggelig aften med dem, du holder af.

Hold dit selskab på Zeleste

På 1. sal i restauranten er der desuden et stort lokale med plads til op til 50 gæster, hvor du kan holde dit næste selskab. Der er også et lille rum med plads til seks mennesker, der er oplagt til forretningsmiddag eller en intim middag. Kontakt restauranten direkte, hvis du er interesseret i at låne lokalerne til arrangementer.

luk

#dinnerdays