Co-ma Madsalen

Co-ma Madsalen
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Co-ma Madsalen følgende menu: 

Forret

  • Feuilleté – sprød butterdejsskal – med fyld af morkler i cremesauce

Hovedret

  • Hjemmelavet ravioli i artiskokpuré med fyld af ricotta og trøffel

Dessert

  • Hvid chokolade parfait med rabarber granita

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder samme menu i vegetarisk version. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

Tilvalg: 

  • Vinmenu / kr. 195,- 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Co-ma Madsalen

Farvergade 15 1463 København K

Om Co-ma Madsalen

I hjertet af København, blot et stenkast fra Rådhuspladsen, finder du restaurant Madsalen. Her bliver der serveret fransk inspireret mad, der tilberedes med et moderne twist og ærlige, nordiske råvarer. Menuen varierer efter sæson for at sikre en høj kvalitet.

 

Det franske køkken i fokus

Spisekortet byder på en nyfortolkning af det klassiske franske landkøkken. Her finder du både rustikke møre bøffer, fugl, fisk og skaldyr samt et udvalg af grønne retter. Kokken byder altid på sin udvalgte 3-retters til både kødspisere og vegetarer - og har du svært ved at vælge fra kortet, kan du tage med på den helt store smagsrundtur i køkkenet med en 10-retters tasting menu.

 

Mad og cocktails

Madsalen er en del af spisekonceptet Co-ma, der står for Cocktails & Mad. Her finder du derfor et udvalg af drikkevarer, der er lidt ud over det sædvanlige. Du kan fx bestille en cocktail menu, som et alternativ til vin og øl, med cocktails der er lavet, så de passer præcis til den mad, du får serveret.

 

Dig i centrum

Udover et spændende menukort, byder restauranten på en uformel og varm atmosfære, i hyggelige lokaler med farvestrålende kunst på væggene. Betjeningen er venlig og imødekommende, og du føler dig virkelig i centrum som gæst, når du besøger restaurant Madsalen.

 

Flytbare rammer for dit selskab

Restauranten har desuden mange års erfaring med at afvikle selskaber, og med plads til 130 spisende gæster, favner Madsalen alt fra fødselsdage til bryllupper og firmafester. Flytbare vægge gør det muligt at skabe rammer, der passer til netop dine behov. Så hvis din næste fest skal holdes i byen, er du velkommen til at kontakte Madsalen og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Få besked som den første, når der er nye billetter.