Gammel Kongevej 116
1850 Frederiksberg C Vis på kort

400 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

Dinner Days menu på MASH Frederiksberg

Forret

 • Lakseceviche med piment d'espelette, chili, pomelo, pinjekerner, lime og basilkum

Hovedret

 • Uruguaysk Ribeye, 250 gram, Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay 
   - Frit valg mellem én sides eller én vegetables samt én valgfri sauce

   Dessert

 • Hvid chokolade panna cotta med solbærsorbet og marinerede mørke bær

Pris per gæst DKK 400,- 
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb: 

 • Vinmenu udvalgt af vor Sommelier - To udsøgte vine som matcher menuen
  Samt valgfri kaffe eller the
  - Kr. 275,- pr. gæst

 

Der kan på dagen bl.a. tilvælges:

 • Gin & tonic-velkomst eller velkomst-bobler
  - Cinchona Tonic og Tanqueray Kr. 110,- pr. drink
  - André Clouet “MASH” Blanc de Blancs, Champagne, Frankrig Kr. 125,- pr. glas

   
 • Ekstra sides, veteables og sauces.
  - Side/vegetables Kr. 49 pr.
  - Sauce  kr. 15,- pr. sauce
   
 • 100 gram Japansk A4/A5 Kobe af Black Tajima til deling sammen med hovedretten!
  - Kr. 995,- pr. 100 gram

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om MASH Frederiksberg

MASH står for Modern American Steakhouse, og her finder du det bedste fra den amerikanske steak-tradition, nemlig store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden. Dertil er tilsat et veludrustet vinkort, indbydende forretter, cocktails med sjæl og desserter, der får munden til at løbe i vand. Med sin centrale placering i Bredgade et stenkast fra Amalienborg og Nyhavn er MASH et opvalgt valg til en frokost eller middag efter en vandre- eller shoppingtur i Københavns hyggelige gader.

 

Historien bag

Den første MASH (i Bredgade i København) slog dørene op i 2009 efter flere måneders research på de helt rigtige kødtyper og -kvaliteter, på den bedste beliggenhed og på at få designet af lokalerne på plads. Idéen om at åbne MASH startede som en modpol til molekylær gastronomi og det nordiske køkken, som var en herskende trend i den danske restaurationsbranche. Restauranten blev hurtigt populær og MASH-familien voksede med hastige skridt. I dag finder du MASH flere steder i København (Bredgade, Skovriderkroen, Rungsted, Penthouse og Airport), i Aarhus og sågar udenlands i både London og Hamborg.

 

Det bedste fra Amerika

MASH byder på det bedste fra den amerikanske steak tradition. De serverer store, saftige bøffer af højeste kvalitet, nøje udvalgt blandt det bedste kvæg i verden. På menukortet finder du noget for enhver smag, hvad end du er til saftigt kornfodret amerikansk kød, et særligt stykke Uruguay Ribeye, en saftig burger eller noget helt tredje. Er du ikke den største kødspiser, så er der også et udvalg af fiskeretter, salater samt diverse starter og desserter at vælge imellem.

 

En helhedsoplevelse

Filosofien hos MASH er, at service og stemning er lige så vigtig som dit måltid, og det er alt sammen med til at sikre dig en spiseoplevelse i særklasse, når du bestiller bord hos dem. Du vil opleve, at de hverken går på kompromis med råvarerne, smagen, rammerne, detaljerne eller service. Derfor er også indretningen gennemført med deres karakteristiske røde lædersofaer og stole, der er kendetegnet for indretningen på samtlige MASH-restauranter.

luk

#dinnerdays