Fru Nimb

Fru Nimb
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Fru Nimb følgende menu: 

Forret

  • Avocado med pocheret æg, kimchi og kartoffelchips

Hovedret

  • Rødspættefilet med citronmayonnaise og håndpillede rejer

Dessert

  • Gammeldags æblekage med saltet crumble og ribs 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

NB: I Tivolis åbningstiders kræves entré for at besøge restauranten.

 

Fru Nimb

Vesterbrogade 3 1630 København V

Om Fru Nimb

Fru Nimb har for længst knækket koden til smørrebrød, som en og samme tid er traditionelt og nyskabende. Gå ind fra Bernstorffsgade eller kombiner restaurantoplevelsen med en tur i Tivolis smukke have.

 

Forlystelser og fristelser

En tur i Tivoli er lig med mange ting. Forventningens glæde, suget i maven og duften af popcorn og nylavede vafler. Synet af en ensom ballon, der flyver til himmels, klokken der ringer ekstra tur og rabalder fra smadret porcelæn i Det Muntre Køkken. Nå ja, så er der de mange restauranter, som med glæde står klar til at trække stolen ud for dig, når du trænger til en pause fra karusseller og candyfloss.

 

Smørrebrød; højt belagt med kærlighed

Fru Nimb er et af dem. Med en perfekt beliggenhed ud til Plænen byder de indenfor i smukke omgivelser og højtbelagte højdepunkter på menukortet. Her er de hverken karrige med silden eller sparsomme med pynten, så du kan roligt stemme forventningerne højt, når du tager plads.

Fokus ligger på madens grundlæggende byggesten: De gode råvarer som er hentet lokalt, og som er økologiske hele vejen igennem.

Om aftenen er luksusrugbrødsmaden skiftet ud med lune middagsretter, som ligeledes også er kreeret med faglig stolthed og stor kærlighed til velsmag.

 

Arven efter Louise Nimb

Stedet har fået sit navn efter Louise Nimb, som var en ægte foregangskvinde, da højtbelagt smørrebrød fik sit indtog i Danmark. Sammen med sin mand Vilhelm drev hun i slutningen af 1800-tallet flere forskellige restauranter i København. Derudover var hun også en af tidens mest betydningsfulde kogebogsforfattere. På en af restauranterne udviklede hun og overtjener Emil Bjørn det, vi i dag kender og elsker som godt dansk højtbelagt smørrebrød. Selvom Fru Louise for længst er gået bort, lever hendes ånd endnu i bedste velgående, og på Fru Nimb gør de kunsten efter ved at servere den slags smørrebrød, du aldrig glemmer.

 

Fredagsrock på første parket

I sommersæsonen kan du med rette kombinere dit besøg hos Fru Nimb med havens populære Fredagsrock koncerter på plænen. Scor de bedste pladser med udsigt til scenen og fejr weekendens begyndelse med sprøde toner og lækre anretninger. Hold øje med deres hjemmeside for løbende events.

Få besked som den første, når der er nye billetter.