Fuego

Fuego
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Fuego følgende menu: 

Forret

 • Empanada of tuna with mozzarella and herbs
  With a seasonal salad and balsámico

Hovedet

 • Grilled Prime Black Angus ribeye, creamy potato mash and sautéed mushrooms with estragón, garlic and lemon with a Demi glaze sauce

Dessert 

 • Creme brûlée with dulce de leche

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilkøb 

 • Fries with bearnaise 40.-
 • Argentine salad. 55.-
 • Extra red wine sauce 35.-
 • Tomato salad 55.-
 • Grilled vegetables 45.-

 

 • Classic wine menu / kr.  200.-
  Cava, 2 glasses of wine, water and coffee
   
 • Exclusivo wine menu / kr. 300.-
  Cava, 2 glasses of wine reserva line, water and coffee 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Fuego

Holbergsgade 14 1057 København K

Om Fuego

Hos Fuego serveres argentinske retter med inspiration fra Middelhavet. Oplev klassisk argentinsk mad med et twist på Holbergsgade lige bag Det Kongelige Teater i Indre By.

 

Passion for argentinsk mad og vin

Fuego har mange års erfaring, når det kommer til at servere en god, argentinsk bøf. De åbnede i 2003 med en drøm om at servere byens bedste bøf og med en stor passion for argentinsk kød og vin. Ejerne er argentinere, født i Patagonien, og de har taget deres store kærlighed for argentinsk mad med sig til København.

Fuego betyder ild på spansk og ild er der rigeligt af på restauranten. Kødet tilberedes på ildstedet og så har de, som de selv beskriver det, ”… ild i vores hjerter. Det er med i alt hvad vi gør”. Deres brændende kærlighed for argentinsk mad og vin kan mærkes og afspejles både i menukort, vinkort og indretning.  

 

Argentinsk mad af friske råvarer

Kun de friskeste råvarer bliver brugt i køkkenet hos Fuego, og derfor ændrer menuen sig løbende efter sæson og udvalget af råvarer.

På menukortet finder du en 3-retters menu, der sammensættes mellem flere valgmuligheder. Du kan også sammensætte din egen a la carte menu. På kortet finder du flere argentinske favoritter blandt andet Empanadas – også kendt i Danmark som kødfyldte pirogger og Parrillada, som er Argentinas nationalret.

 

Argentinske vine

På vinkortet finder du vine, der er særligt udvalgt fra argentinske vingårde. Vinene er udvalgt, så de passer ideelt til retterne i restauranten – eksempelvis rødvine, der bedst komplimenterer de argentinske kødretter – og vinkortet opdateres løbende for at sikre, at du tilbydes de bedste argentinske vine i verden. 

Få besked som den første, når der er nye billetter.