Gemyse

Gemyse
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Gemyse følgende menu: 

Forret

  • Tatar af rødbede med gæremulsion og kapers

Hovedret

  • Butternut squash med gedefriskost og yuzu samt dagens grønne

Dessert 

  • Panna cotta med bagt hvid chokolade og frisk sommerkompot

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Gemyse

Vesterbrogade 3 1630 København V

Om Gemyse

Gemyse – Tivolis grønne oase

Glem alt om overkogte grøntsager, for på Gemyse behandles selv det mindste skud med samme respekt som det fineste stykke kød. Her er grønne, økologiske råvarer hovedrolleindehavere med masser af smag og tekstur. Fra morgen til aften kan du nyde godt af køkkenets præcise tilberedning af grøntsager, og kokkene er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verdenskøkkenet - vi tør godt love smagsintensitet og nye smagskombinationer på tallerkenen.

Sæsonerne bestemmer

Vælger man lokale grøntsager som omdrejningspunkt bliver sæsonerne og deres variation automatisk en del af tankegangen. Derfor skifter menuen på Gemyse også jævnligt, således at køkkenet kan tilbyde den aktuelle sæsons bedste og mest friske råvarer. Både sanser og sult mættes af den vegetariske menu, men er du alligevel sulten efter animalsk protein, kan det tilkøbes i form af både fisk og kød.

Snobrød i køkkenhaven

Gemyse er omringet af en stor køkkenhave fyldt med urter, som køkkenet anvender i retterne. Her er man mere end velkommen til at gå på opdagelse, og efterfølgende kan man sætte sig ved bålet og bage sit eget snobrød eller riste en hjemmelavet skumfidus. Man kan også sætte sig til rette i drivhuset, hvorfra man kan nyde Tivolis omgivelser, mens man indtager sin mad, kaffe eller kage.

En del af Nimb

Gemyse er en del af Nimb-familien, der ligeledes tæller Nimb Brasserie, Fru Nimb, Bar ’n’ Grill, Cakenhagen og Nimb Bar

OBS: Når Tivoli er åben, skal man have billet til Haven for at besøge Gemyse. Uden for Tivolis åbningstid, er der indgang til restauranten via Nimb Hotel.

Åbningstider: 11.00 - 23.00, mandag til søndag

Få besked som den første, når der er nye billetter.