Green Room

Green Room Restaurant & Bar
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Green Room Restaurant & Bar følgende menu: 

Forret

  • Cremet blomkålssuppe
    Røget jomfruhummerhale – Karse – Blomsterblomkål – Trøffel

Hovedret

  • Grillet brisket af dansk Angus
    Flamberede svampe – Bordelaise sauce – Hasselnød – Kartoffel

Dessert

  • Gateau Marcel – Chokoaldekage Vaniljeis – Skovbærkompot – Marengs

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
NB: Ved selskaber over 8 personer, bedes du kontakte restauranten på mail: greenroom@scandichotels.com

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Green Room Restaurant & Bar

Falkoner Allé 9 2000 Frederiksberg

Om Green Room Restaurant & Bar

I det nyrenoverede Scandic Falkoner Hotel på Frederiksberg kan du spise som stjernerne - Green Room Restaurant ruller den røde løber ud og inviterer dig indenfor til statelig og billedskøn gastronomi.

 

Højspændt atmosfære og stemning

Indenfor showbusiness er The Green Room det rum i teateret, hvor stjernerne sidder og slapper af, mediterer og gør sig klar til rampelyset på den store scene. I gamle dage havde disse rum tradition for at være malet grønne – sikkert fordi farven har en beroligende virkning ligesom den grønne natur og det grønne eksamensbord. I dag er det ikke farven, der er afgørende, men atmosfæren. Stemningen. Og den er ikke til at tage fejl af hos Green Room Restaurant & Bar, som er det nye Scandic Falkoners tindrende spisested.

 

Stjernespækkede oplevelser

Her kan du spise som en ægte stjerne og kombinere måltidet med mindeværdig underholdning. Hotellet ligger sammen med Falkoner Salen som huser koncerter, shows, musicals og meget mere. Frederiksberg bugner af kulturelle oplevelser, og god mad er så sandelig også en af dem.

 

Dansk bistro-stil med omtanke for bæredygtighed

Køkkenet er signeret dansk bistro-stil, hvor dedikerede kokke tager afsæt i bæredygtige råvarer af høj karat. Kødet kommer fra egne græsfodrede naturkvæg, og fisken fra de danske farvande.

Smag husets helt egen Falkoner Ost – en rødkitost vasket i Frederiksbergøllen Storm fra Frederiksberg Bryghus. Prøv også gerne Green Room Restaurants egne pølser lavet hos Slagter Lund, og lavet af dansk Anguskvæg.

 

Et personale med team spirit og star quality

Træd ind ”backstage” og tag plads i Green Room Restaurants omhyggeligt indrettede lokaler. Uanset om du kommer til frokost, til aftensmad eller blot ønsker en kold forfriskning i baren, er der garanti for god stemning og et stjernespækket menukort. Her vil dygtige og passionerede tjenere med mange års erfaring varte dig op og sørge for, at du og dit bord intet skal mangle. En god team spirit og ægte star quality går hånd i hånd, og her i restauranten er der lagt tanker i alt lige fra maden til indretningen til personalet.

Der er med andre ord lagt op til en god oplevelse for alle sanserne.

Få besked som den første, når der er nye billetter.