Guru – vegetar

GURU
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyde GURU følgende menu:

Forret

 • VEG PAKORA
  Blandede grøntsager og hytteost indbagt i sprød tynd dej Fresh vegetables deep-fried in spicy batter

Hovedretter

 • BLACK DAL
  Sorte linser lavet efter gammel Punjabi-opskrift Slow cooked black lentils, a Punjabi speciality
   
 • GURU VEG
  Auberginer, peberfrugt, perleløg og andre grøntsager med urter og masala Eggplant, capsicum, baby onions and other vegetables with herbs and masala
   
 • GOBI ALOO
  Blomkål og kartofler stegt med løg og spidskommen med ingefær og koriander Spiced cauliflower, potatoes and onions roasted with royal cumin, ginger and coriander
   

Sides

 • Udvalg af nybagt tandoori brød, langkornet basmati ris med safran og yoghurt raita Selection of tandoori naan breads, saffron infused long grain basmati and yogurt raita 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg:
Cocktail vin/ kr. 199,- 

 • Velkomst Cocktail
  Mango Bellini
 • Hvidvin
  Remy-Pannier, Chenin Blanc, Loire, 2018
 • Rødvin
  Château du Grand Caumont, Corbiéres 2016

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

GURU

Jernbanegade 3 1608 København V

Om GURU

I 1973 åbnede en indisk familie med navnet Ahluwaila en restaurant i København. Dengang gik den under navnet Indian Taj og blev tilmed den første indiske restaurant i Skandinavien. Her får du serveret autentisk indisk mad med smagen af varmere himmelstrøg.

 

Indisk skandinavisk

I dag hedder restauranten Guru, men er nu ikke bare byens første indiske spisested, men også en af Københavns mest velbesøgte og tjekkede indiske restauranter. Ved at kombinere det tryllebindende og farverige Inden med det stilrene og minimalistiske Skandinavien formår Guru at præsentere en unik oplevelse, du næppe vil glemme. Adressen hedder Jernbanegade 3, og ligger et stenkast fra Tivoli og Rådhuspladsen. En indisk perle i midten af storbyen.

 

Smagen af Indien

I køkkenet hos Guru bliver alle retter tilberedt helt fra bunden. Maden bliver krydret med familiens egne krydderiblandinger og tilsat et væld af udvalgte kvalitetsråvarer. Oplev en enestående smagseksplosion fra første bid og lad dig blive henført til landet med majestætiske tigere, Taj Mahal og Tikka Masala. Forkæl dine smagsløg med traditionel butter chicken, Goa king prawns, naan brød og indiske specialiteter.

 

Namaste

Gurus tilgang til hinanden såvel som deres kunder bygger på den indiske skik ”namaste”. Oversat betyder ordene ”jeg bøjer mig for dig”, og ved at folde hænderne udviser man ydmyghed, kærlighed og respekt. Og ved at bøje hovedet signalerer man, at vi alle er ligesindede. Denne tilgang til madlavning er en af årsagerne til, at Gurus gæster kommer igen gang på gang.

 

Hos Guru synes de, at danskerne også skal have mulighed for at smage på Indiens kulinariske skatte.

Få besked som den første, når der er nye billetter.