Hummer

Foto: Hummer
DinnerDays på

HUMMER
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Hummer følgende menu: 

Forret

  • Helleflynder crudo, agurk, glaskål & ramsløgskapers 

Hovedret 

  • Stegt torsk. palmekål, persillepure & preservert citron

Dessert 

  • Chokolade, solbær, & saltet karamel 
     

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Tilkøb: 

vinmneu 3 glas, kr. 175,-

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

HUMMER

Nyhavn 63A 1051 København K

Om HUMMER

På solsiden af Nyhavn i indre København finder du Restaurant HUMMER, der er Københavns nye fiskerestaurant. Her serveres frisk fisk og skaldyr samt bobler og gode vine i smukke omgivelser.

Nyhavn for københavnerne

Nyhavn er velbesøgt af turister, men HUMMER synes også, at københavnerne skal have glæde af den gode aftensol og den hyggelige stemning. Derfor henvender de sig primært til det brede publikum af københavnere, men turister er selvfølgelig også velkomne.

”Mange københavneres billede af Nyhavn er præget af sømandsværtshuse og turistfælder. Det er sjovt at vise dem, at en af Københavns bedste fiskerestauranter rent faktisk ligger i Nyhavn og dermed bryde med dette billede” fortæller ejer Marie Rønnbæk-Rørth om restaurant HUMMER.

Snacks, menu og bobler

Når aftensolen stille daler over Nyhavn kan du nyde et glas bobler eller kølig hvidvin i det lune sommervejr. Til den lette sult finder du snacks til boblerne som hummerchips med friskost og er du mere til andet end det røde skaldyr, så er der også blandt andet østers med vinaigrette eller kaviar med blinis.

Herudover kan du vælge mellem en række mindre retter med fisk og skaldyr. Der er både moderne og sæsonbaserede retter samt klassikere som halv hummer, moules frites og østers. Er du til den helt store tur, så finder du også en fire retters HUMMER-menu, ligesom der altid er dessert og ost at finde på kortet.

Holdet bag

Marie Rønnebæk-Rørth samt køkkencheferne Ronni Mikkelsen og Thomas Haldrup har overtaget ejerskabet af HUMMER fra den tidligere ejer Michael Rønnebæk-Rørth. Ronni har tidligere været souschef på restaurant Sletten og Nimb samt Chef de parti på den Michelin-vindende restaurant Aska i New York. Thomas har også masser af erfaring fra prestigefyldte restauranter. Han har blandt været souschef på Kong Hans samt assisterende køkkenchef på den norske Michelin-restaurant Bagatelle. Sammen står de til dagligt for HUMMERs køkken, hvor de kreerer skarpe og innovative fiskeretter.


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.