Kafe Kapers

DinnerDays på

Kafe Kapers
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Kafé Kapers følgende menu:

Forret

  • Pasta i cremet tomat sauce med røget laks, champignon og tomat

Hovedret

  • Oksefilet med ristede små kartofler, råstegt grønt og bearnaise sauce

Dessert

  • Panna Cotta med råsyltede bær

 

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Kafe Kapers

Gunnar Nu Hansens Plads 2 2100 København Ø

Om Kafe Kapers

På Gunnar Nu Hansens Plads på Østerbro kan du hos Kafe Kapers få alt fra en hurtig kop kaffe til den helt store middagsanretning. Udover restaurantens hyggelige hjerte har stedets beliggenhed på pladsen også skabt de perfekte rammer for et inviterende udeareal med loungemøbler, tæpper og levende lys. Den ideelle café til alle lejligheder.

 

En oase midt i byen

Under de blødrøde parasoller og i læ bag stedsegrønt ligger Kafe Kapers. I denne lille oase let tilbagetrukket fra Østerbrogades ellers så larmende udtryk, kan du lige klemme en kop kaffe og en hurtig bid mad ind mellem dagens mange gøremål. Pak dig ind i et varmt tæppe, sæt dig godt til rette og betragt handelsgadens brogede menneskeskare, der haster forbi, mens du selv bare kan slappe af for en stund. Om sommeren er Kapers’ store udeareal det perfekte sted at nyde et koldt glas rosé i skyggen, eller træk stolen ud i solen og lad fregnerne tegne sig på din hud. Beliggenheden tæt på Parken gør også Kafe Kapers til et oplagt at kombinere fodboldkamp eller koncerten med en god middag.

 

Velkendte klassikere på kortet

Her er noget for enhver smag af klassiske caféretter, snacks og kolde drikke. Spisekortet byder på alt fra saftige ribeyes, lette salater og velsmagende burgere. Restauranten har åbent fra 9 om morgenen til 00 om aftenen, så uanset om du vil komme til morgen, middag eller aften har Kafe Kapers noget for dig. Smag Kapers’ lækre smørrebrød med enten kylling, skaldyr eller avokado, eller prøv husets tapastallerken med røget laks, tunmousse, chorizo, brieost, artiskokhjerte og meget mere. Udover husets daglige udvalg af morgenmadsanretninger og brunch dækker Kafe Kapers i weekenderne op til luksus brunch buffet både lørdag, søndag og på helligdage. Skål i friskpresset juice og lune smørcroissanter og vink farvel til tømmermænd og ugens strabadser her hos Kapers.


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.