Krogs Fiskerestaurant

Krogs Fiskerestaurant
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Krogs Fiskerestaurant følgende menu: 

Forret

 • Rimmet Skærissing
  Grillet spinat, butternut squash og muslingesauce

Hovedret

 • Bagt Lange
  Stegt grønkål, rødbede og jordskokke beurre blanc

Dessert

 • Pocheret Pære
  Karamel, pæresorbet og mørk chokolade
   

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

 

Tilvalg:

 • Vinmenu/ kr. 195,-
  Forret: 1 gl. 2017, Grüner Veltliner, Vom Löss, Weingut Diwald, Østrig
  Hovedret: 1 gl. 2016, Chardonnay D'Soumah, Yarra Valley, Australien
  Dessert: 1 gl. NV, Pineau Blanc Jeune, Chateau Montifaud, Frankrig

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Krogs Fiskerestaurant

Gl. Strand 38 1202 København K

Om Krogs Fiskerestaurant

Krogs Fiskerestaurant har en historie, der er over 100 år gammel. Siden 1910 har de serveret nogle af byens bedste retter med fisk som hovedingrediens – og det gør de stadig.

 

Krogs Fiskerestaurant – et fast holdepunkt i byen

I 1910 åbnede Christian Krog en fiskerestaurant i København. Den fik plads på Gammel Strand, hvilket var højst belejligt, for det var netop her, fiskekonerne stod og solgte dagens friskfangede fisk. Christian Krog gik sammen med nogle af byens bedste arkitekter og kunstnere for at skabe de smukkest tænkelige rammer for en god spiseoplevelse.

Siden dengang er der sket meget, og Krogs Fiskerestaurant har haft mange folk ved roret. I disse lokaler har både folkelige, adelige, nyrige og kongelige nydt et måltid, og med tiden er der knyttet sig mange anekdoter til den folkekære restaurant. Alle har de dog formået at føre stedet videre i Christian Krogs tradition og ånd. En by i udvikling har brug for faste holdepunkter, for det er dem, der giver den sjæl - Det har Krogs Fiskerestaurant.

 

Forny for at bevare

Menukortets primære holdepunkt er klassiske fiskeretter, som serveres med et moderne udtryk. Retterne kreeres med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer.

Hos Krogs Fiskerestaurant er mottoet at forny for at bevare. Både ejere og personale har stor respekt for den historie, som stedet repræsenterer, og de er stolte af selv at være en del af den.

Når du sætter dig til bords i Krogs Fiskerestaurant, vil du opleve en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor servicen harmonerer smukt med tallerkenens høje standard.

Få besked som den første, når der er nye billetter.