LaLaLa

LaLaLa
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder LaLaLa følgende menu: 

Forret

  • SOUPE A L'OGNION
    Klassisk løgsuppe og gratineret brød med comté

Hovedret 

  • POULET"LABEL ROUGE" AUX CHANTERELLES
    Confiteret unghanelår ”label rouge” med sauté af majs og kantareller

Dessert 

  • CRUMBLE AUX POMMES
    Crumble med vaniljesyltede æbler

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

LaLaLa

Strandgade 98 1401 København K

Om LaLaLa

Restaurant Lalala åbnede på Christianshavn i Strandgade i foråret 2016. Her kan du opleve den franske stemning i København, når LaLaLa dækker op til franske egnsretter under pergolaen og inviterer på et slag petanque på restaurantens egen bane.

 

Fang den franske feriestemning

På Restaurant LaLaLa kan du fange den gode franske stemning, som du kender den fra ferien sydpå. Menu- og vinkortet er ærkefransk og omgivelserne ligeså: På torvet bag restauranten er der pergola, fontæne og petanquebane, så du kan nyde de franske lækkerier i et autentisk fransk miljø.   

Kærligheden for fransk gastronomi er ikke til at tage fejl af, og som en af ejerne selv udtrykker det til AOK, så er der ”… ingen slinger i den franske vals”. De tager udgangspunkt i det gode franske landkøkken og serverer klassiske egnsretter af lokale råvarer akkompagneret af franske druer. Og netop en særlig fransk vin har lagt navn til stedet…

 

Hyldest til fransk vinbonde

Navnet LaLaLa er blevet til som en hyldest til den franske vinbonde Etienne Guigal og hans stjernevine La Mouline, La Turque og La Landonne – også kendt som ’The La Las’. Udover et udvalg af andre franske druer, så finder du også de tre La Las på vinkortet. Om deres vinkort skriver de selv:

”Vi har taget den ’hårde’ tur fra nord til syd langs Rhône-floden og sammensat et skønt vinkort med masser af dejlig vin! Det dejlige ved Rhône distriktet er det store spænd i stil fra nord til syd samt mulighed for at give helt los med Côte-rôtie og Châteauneuf-du-Pape eller bare nyde en let afkølet Grenache fra Ventoux eller en saftig Côtes-du-Rhône… Men hele Frankrig bliver vores vinmæssige legeplads.”

 

Folkene bag

LaLaLa er åbnet af folkene bag de populære spisesteder 20A, hvor der serveres mad med franske undertoner, og Sankt Annæ 8.

Få besked som den første, når der er nye billetter.