Louises Fiskebar

Louises Fiskebar
0.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Louises Fiskebar følgende menu: 
 

  •  3 retters menu - menuen kan variere i løbet af ugen.

Lad køkkenet forfører dig med lokale råvarer og sæsonens smage. Køkkenchefen har sammensat en menu med afsæt i dagens fangst 

Råvarerne er i centrum. Vi samarbejder med Strandby Fisk og Hanstholm Fisk og Skaldyr, fordi vi vil have lokalt fangede fisk fra de skandinaviske have.

Strandby har for eksempel primært fisk fra små kuttere, der sejler ud fra området mellem Skagen og Frederikshavn.

Deres skærehal ligger blot 50 meter fra auktionen, og vi har dem gerne indenfor 24 timer efter fiskene er kommet i land.

På LOUISES FISKEBAR får du de bedste delikatesser fra havet direkte til din tallerken. Med Kattegat, Skagerrak og Østersøen som nærmeste naboer er fangsten altid frisk, og vores retter og smagsindtryk lige til mundvandet!

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.


Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Louises Fiskebar

Vester Voldgade 25 1552 København V

Om Louises Fiskebar

Louises Fiskebar er beliggende på First Hotel Kong Frederik i Københavns Vester Voldgade. Her kan du nyde nogle af havets mange delikatesser, som er friskfanget lige fra havene omkring Danmark.

 

Det bedste fra to verdener

København kan betragtes som den første havn på vej til kontinentet, og da adgangen til verdens bedste fisk og skaldyr ligger lige for, blev idéen om et brasserie i kontinental stil født, og navnet Louises Fiskebar så dagens lys. Beliggende midt i et knudepunkt mellem Europa og Skandinavien, vil du som gæst føle, at spisebordet på Louises Fiskebar afspejler det bedste fra begge verdener.

 

Smørrebrød og små varierede retter

Maden er ukompliceret. Menuen er varieret. Smagene er både klassiske og innovative. Gode råvarer spiller hovedrollen, og du kan nemt se og smage, hvad du spiser. Uanset om du vælger husets fortolkning af de klassiske danske stykker smørrebrød til frokost, eller du lægger vejen forbi om aftenen, vil menuen på Louises Fiskebar have mange små retter og retter med fokus på skaldyr. Men selvfølgelig er både kød og vegetariske retter også repræsenteret.

 

Personlig og professionel service

På Louises Fiskebar er atmosfæren uformel og varm. Fra det øjeblik, du træder ind i lokalet, står imødekommende personale klar til at vise dig til rette. Du vil opleve en venlig og personlig service, som med det samme får dig til at føle dig velkommen. Ydermere er restauranten indrettet særdeles smagfuldt, så du er garanteret en fuldendt sanselig oplevelse fra inderst til yderst.

 

Ejet af Belvar

Louises Fiskebar er et koncept udviklet af Belvar. Belvar ejes af Maribel Hotel Group, som er førende inden for hoteloperationer og udvikling i Europa med mærker som Marriott Moxy Hotels, Courtyard by Marriott, First Hotels og X Meeting Point. Desuden ejer Belvar også koncepter som restaurantkæden GÅRD Taste Scandinavian.

Få besked som den første, når der er nye billetter.