Madklubben Frederiksberg

Madklubben Frederiksberg
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Madklubben Frederiksberg følgende menu:

Forret 

  • EFTERÅRSSALAT (v)
    Sprøde salater, granatæble, feta, valnødder og solbærvinaigrette

Hovedret 

  • OKSECUVETTE
    Skiver af mør oksecuvette med salat, sprøde fritter og rødvinssauce

Dessert 

  • ”ÆVLEKAGE”
    Frisk æblekompot, brunsviger-karamel, cremet flødeskum med knas

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Madklubben Frederiksberg

Solbjergvej 6 2000 Frederiksberg

Om Madklubben Frederiksberg

I maj 2017 kom der nyt liv til den gamle stationsbygning på Frederiksberg. Inde bag den smukke facade forvandlede Madklubben de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt. Tag plads i de lyse lokaler, hvor smukke træsorter pryder væggene omkring dig og danner rammen om mindeværdige madoplevelser. For selvom den fredede bygning har højt til loftet, er konceptet hentet helt ned på jorden. Her kan du nyde velsmagende retter, der hylder hverdagsmåltidet ved at gøre det festligt.

 

Store smagsoplevelser til små priser

På Madklubben Frederiksberg kan du nye både frokost og aftensmad alle ugens dage. Men sin placering centralt på Frederiksberg, blot et stenkast fra bl.a. Frederiksberg Centeret, CBS, Frederiksberg Have og Falkoner Biograf, er restauranten det oplagte sted at svinge forbi med studiegruppen, venindeflokken, til herremiddagen, på date night, efter shoppeturen eller hvis familien skal ud for en aften. Her kan du sætte tænderne i ’Frederiksbergske’ fristelser, der byder på alt fra lettere anretninger, vegetariske kreationer eller de lidt tungere påfund med godt kød i hovedrollen samt et bredt udvalg af side orders dertil. Frokostserveringer kan nydes til skarpe priser, og til aften kan du sammensætte din egen menu fra 225 kr.

 

Madklubbens manifest

For at kunne tilbyde sine gæster velsmagende mad til fornuftige priser helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, er der visse hensyn, du skal notere dig. Som gæst på Madklubben er du selv en aktiv deltager i måltidet. Det betyder, at du selv skænker op og sørger for din borddame. Retterne bliver ikke præsenteret, men du kan selv læse dig frem til elementerne på tallerkenen. Hos Madklubben får du heller ikke sommelierens detaljerede beskrivelse af den vin, du har bestilt til maden, for stedets ansatte er valgt på baggrund af deres sprudlende humør og gåpåmod og ikke deres kendskab til vin.

Få besked som den første, når der er nye billetter.