Madklubben Østerbro

Foto: Madklubben Østerbro
DinnerDays på

Madklubben Østerbro
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Madklubben Østerbro følgende menu:

Sæt dig til bords side om side med andre gæster til hyggelig langbordsmiddag i Madklubbens smukke selskabslokale. Maden serveres til deling ved bordet og byder ind til samtale og nærvær med dine medspisere.

Forret

  • Bæredygtig koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og peberrodsfløde med lakserogn

Hovederet

  • Rostastegt dansk oksecuvette, serveret med sprøde jordskokker, jordskokpuré, tyttebær og rødvinssauce.
    Hertil en cremet kartoffelmos

Dessert

  •  Sprød tærteskal fyldt med citroncreme, brændt italiensk marengs toppet med citronmelisse

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Madklubben Østerbro

Østerbrogade 79 2100 København Ø

Om Madklubben Østerbro

Det røde neonskilt lyser Østerbrogade op og printer sig ind på din nethinde. Med lette skridt tager du de første skridt op ad den store trappe til førstesalen i en af Københavns smukke bygningsværker fra 1926. Her i disse smukke rammer er der højt til loftet, og priserne er små. Sammensæt din 3-retters menu fra 225 kroner per person. Velkommen i madhimlen, velkommen til Madklubben.

 

Tre forskellige områder

Her er du garanteret en gastronomisk madoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan blive seatet i ”balsalen”, der med sit åbne køkken og og udsigt til grønsværen skaber en stemning, der emmer af liv, nærvær og professionalisme. Du kan også få bord i orangeriet, der med sine flotte glasvægge giver frit udsyn til tagterrassen, hvor du om sommeren naturligvis også kan nyde dit måltid under åben himmel. Er du til loungestemning kan du tage plads i Madklubbens ”guldrum”. Uanset hvor du sidder, vil du gå fra bordet mættet af indtryk og ikke midst af de unikke serveringer.

 

Maden i fokus

I køkkenet hos Madklubben Østerbro er der lagt ekstra stor fokus på smag. Inspirationen til retterne er hentet ind fra vidt forskellige egne som Frankrig, Italien samt asiatisk streetfood. Her er rettens opgav ikke så afgørende. Det er smagen. Hos Madklubben får du en unik madoplevelse, hvor kokke og tjenere sørger for at forkæle dig med udsøgt mad og vin i verdensklasse, men uden det lange foredrag om druens oprindelse og tankerne bag retten. Det, der tæller først og fremmest er, at maden smager godt. Og dét gør den.

 

Pefekt til alle lejligheder

Madklubben Østerbro er kædens største restaurant, der i sine store lokaler i det gamle PARK har plads til hele 350 siddende gæster. Indretningen er nøje udvalgt med danske designklassikere som Børge Mogensen kombineret med elementer af marmor og forskellige træsorter. Stilen er sikker, men tag ikke fejl af de overvældende omgivelser. Her kan du komme på ganske almindelige hverdagsaftener til et godt måltid, men også som opvarmning til den perfekte aften ude. Stemningen er uhøjtidelig, og som gæst er du selv en aktiv deltager i dit måtid. Det betyder, at du selv skænker op og læser dig frem til tallerkenens elementer.

 

Kom til fremragende mad på alle dage til ualmindeligt fornuftige priser. Velbekomme.


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.