Mêlée

Restaurant Mêlée
210.00 DKK + gebyr

Menu

Til DinnerDays går Mêlée lidt længere end normalt, i trikolorens tegn. I køkkenet laver Simon & co. klassiske tilberedninger i alle retterne og Dan & tjenerne fører an med franske vine fra klassiske druer & områder.
De tre retter ligger fast, men skulle man finde lyst til en fjerde eller femte ret kan der tilkøbes her eller når I har sat Jer til rette ved bordet. Vinmenuen og vin til tilvalgsretterne er lutter franske, så vinkortet skal bruges hvis der skal drikkes andet end fransk vin hele ugen.

Selvom vore gæster kommer fra både Frederiksberg, alle brokvarterene samt udenbys holder vi gerne stemningen afslappet med plads til en kommentar om dette og hint. Dog altid med smilet på læben.

Mêlée har de sidste 9 år år modtaget en BIB GOURMAND fra Michelinguiden for et godt måltid til prisen.
Ydermere fik Mêlée prisen som byens bedste restaurant da Frederiksberg uddelte prisen første gang i 2018, så der kan med ro i sindet reserveres til DinnerDays på Mêlée i uge 42.

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant Mêlée følgende menu: 

Forret

 • Stegte kammuslinger med spinat, mandler & hollandaise

Hovedret

 • Boeuf Bourguignon med bacon, svampe, løg & kartoffelmos

Dessert 

 • Chokoladebrownie med vanilleis

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg; 

 • Vinpakke med tre glas afstemt vin samt vand & kaffe 235,-
   
 • Serranoskinke med 1 glas champagne 145,-
   
 • Rørt tartar a la mêlée 65,-
   
 • Comté 24 måneder 65,-

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Mêlée

Martensens Allé 16 1828 Frederiksberg C

Om Restaurant Mêlée

På Restaurant Mêlée på Frederiksberg serveres bistromad med kant, personlighed og rødder i det franske køkken.

Rustik fransk landstil

Forbilledet for køkkenet er fransk landstil. Det betyder, at det klassiske håndværk vægtes højt, og at der er fuld fokus på førsteklasses råvarer. Udtrykket er rustikt og smagen er lige i øjet!

God smag og gode råvarer

Den gode smag er i højsædet, både når det gælder supper, fisk og skaldyr, velhængt kød, modne oste og enkle desserter. Retterne tilberedes primært af danske råvarer, mens andre råvarer hentes hjem fra udlandet - det vigtigste er, at det er de bedste råvarer.

Gib Gourmand i Michelin guiden

Restaurant Mêlée slog dørene op for første gang tilbage i 2009, og den har lige siden været elsket af både gæster og anmeldere. Udover en lang række rigtig gode anmeldelser i tidens løb, så har restauranten desuden siden 2011 haft en Bib Gourmand i Michelin guiden. Det betyder, at det er et spisested med høj kvalitet til billige penge.

Hyggelig indretning og god betjening

I ægte bistroånd er indretningen rustik og hyggelig, og man føler sig straks velkommen som gæst. I den lille restaurant sidder man relativt tæt, men man nyder kun godt af den intime stemning. Herudover er tjenerne kompetente og venlige, og de gør alt for, at du som gæst får en god aften.

Skøn terrasse om sommeren

Om sommeren er Mêlée det perfekte sted at nyde eftermiddags- og aftensolen. Når vejret tillader det, dækker de op på deres store terrasse ude foran restauranten, så I kan gode den gode madudendørs i det lune sommervejr.

Kvalitetsvine

På Mêlée holder de både af svovlet vin, økologisk og biodynamisk vin samt naturvin, og især når det er lavet i Frankrig. Derfor finder du her et vinkort med franske kvalitetsvine – og lidt spansk og italiensk, når de ikke kan lade være.

Få besked som den første, når der er nye billetter.