MØR

MØR Restaurant & Bar
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MØR Restaurant & Bar følgende menu: 

Forret

  •  Færøsk koldrøget laks · Fennikel · Peberrod

Hovedret

  •  Bøf · Bearnaise · Grillede løg

Dessert

  •  Baked Alaska · Solbær · Hybenrose 
     

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 


Tilvalg: 

  • Machede vinmenu, 3 glas / kr. 210,- 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

MØR Restaurant & Bar

Skelbækgade 3A 1717 København V

Om MØR Restaurant & Bar

Hvis du er vild med smagen af godt kød, er MØR Restaurant & Bar lige stedet til din næste restaurantoplevelse. I det hippe kvarter Kødbyen på Vesterbro i København er der gang i både pander og gryder, når MØR går i køkkenet. Her er de eksperter i at stege en bøf til perfektion, og de ved lige præcis, hvordan den skal skæres.

 

Mad der gør dig mør

Siden september 2018 har der været kul på kedlerne hos MØR Restaurant & Bar. Her cirkulerer madlavningen netop omkring elementer som ild, røg og varme, hvilket også vil kunne smages i de retter, der serveres. Når køkkenet bestyres af en ildsjæl, som tilmed er uddannet slagter, er der garant for, at det, du får på tallerkenen, er kvalitet og kærlighed på én tallerken. Med adresse på Skelbækgade 3A har restauranten til huse i samme bygning som Scandic Hotels. Her er stemningen både varm og indbydende, og den dæmpede belysning over de kobberfarvede borde skaber en hyggelig atmosfære. Rummet oser af maskulinitet på den fede måde med en indretning præget af kernelæder, rødvinsglas, kobbergryder og rustikke skærebræt.

 

Godt kød – godt skåret

Hos MØR Restaurant & Bar går de højt op i, at det kød, der bruges, ikke bare er godt skåret, men også er skåret helt ind til benet. Det betyder, at så meget af dyres som muligt bliver brugt, så madspildet er så minimalt som muligt. På den måde kan du med god samvittighed sætte tænderne i 250 gram oksefilet af nordisk græsfodret kvæg fra Freygaard. Kødet serveres med garniture af grillede grøntsager, sprøde pommes frites eller knuste kartofler med løvstikkesmør og naturligvis sauce. Er du ikke til bøffer har MØR Restaurant & Bar også noget på menuen, der vil behage dig. Prøv den hjemmerøgede laks fra Færøerne, bålbagt selleri med konfitteret æggeblomme eller grillet havtaskehale med græskar og umodnede ferskner.

 

Book bord hos MØR Restaurant og Bar, og glæd dine smagsløg med en steak, der gør dig MØR.

Få besked som den første, når der er nye billetter.