Nærvær

Nærvær
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Nærvær følgende menu: 

DinnerDays menu

Forret

 • Skaldyrsbisque med souffle-fars og krondild

Hovedret 

 • Striploin med champignon, kartoffelmos og sauce med citrontimian

Dessert 

 • ”Torta frittas” med dulce de leche og pære

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

DinnerDays vegetarmenu

Forret

 • Ajo blanco

Hovedret 

 • ”Selleri toast” med svampe og løg

Dessert 

 • Frugtsalat med sorbet

DinnerDays vegetarmenu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

 

Tilvalg:

 • Vinmenu 210,- (+ gebyr) pr. person 
  1 vin: Riesling Halbtrocken ”Julie” – Riechsrat Von Buhl – 2017
  2 vin: Rosso di Toscana – Sasso Nero – Il Poggiolo 2016
  3 vin: Pommeau de Normandie – Famille Dupont – NV
   
 • Velkomstbobler 70,- (+ billetgebyr) pr. glas 
  Proseco – Terre di Sant Alberto – NV
   

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Nærvær

Strandgade 87E 1401 København K

Om Nærvær

Oplev Nærvær i sin reneste form med lækre retter og skønne vine indhyllet i smukke rammer, hvor end du kigger hen. Velkommen til Nærvær.

 

Solterrasse, havudsigt og solnedgang

Nærvær er kombinationen af vinbar og restaurant, som formår at holde stilen fra inderst til yderst. Med adresse på Krøyers Plads er Nærvær beliggende på første parket ud til havnefronten, hvor byens liv og lys puster liv i hverdagen. Tag plads på den solbeskinnede terrasse, hvor solen kan nydes i selskab med et boblende glas rosé og udsigt til Inderhavnsbroen og Nyhavn. Oplev rendyrket Nærvær liger her, hvor god mad og vin går op i en højere enhed, mens solen langsomt går ned over vandet.

 

Stilsikker indretning

Uanset om du er til et enkelt glas i solen, et par små retter eller den helt store gourmetoplevelse, er Nærvær stedet for dig. På det blotte ydre ser du en vinbar, som er smukt rammet ind i stilsikre valg, hvad angår interiør og farver. De store vinduespartier og den specialdesignede belysning står i skærende kontrast til de mørke vægge og materialer i sten, keramik, træ og velour.

 

Oplevelsen af Nærvær

Går du længere ind i lokalet, finder du vej til Nærværs åbne køkken, hvor du som gæst kan følge med i hele processen hele vejen fra de rå ingredienser under kniven, til den færdige ret står klar foran dig. Det er denne oplevelse af nærvær, der serveres her. Essensen af god smag og smukke omgivelser. Tag gerne plads ved et restaurantens borde med udsigt til vandet og København, som fra denne vinkel altid viser sig fra sin bedste side.

 

Fokus på grønt, havets skatkammer og kød

Bag komfurets flammende blus står køkkenchef Camilo Rosas og hans team af kokke. Med faglig stolthed og stor dedikation fordyber han sig i madlavningen, kreerer den fra bunden og præsenterer den for sine gæster. Køkkentypen fokuserer på grønt i en smuk kombination med fisk, skaldyr og enkelte kødretter. Alle råvarerne er nøje udvalgt med omtankte, så smag og friskhed altid sidder lige i skabet. 

 

Bredt udvalg af vine på glas

Hos Nærvær har de styr på det med vin. Profilen spænder bredt med et udvalg på omkring 40 forskellige vine på glas fra hele verden. Så uanset hvilken slags vin, du er til, er der uden tvivl mindst én, der matcher dine smagspræferencer. Og selvom udvalget er stort, er priserne små sammenlignet med resten af byen. Fra 2019 introducerer Nærvær et koncept kaldet Roséruten, som kommer til at gå hele vejen fra Skagen og ned igennem Danmark.

Få besked som den første, når der er nye billetter.