Public

PUBLIC - The Italian Social Dining Bar
210.00 DKK + gebyr

Menu

In connection with DinnerDays in October, PUBLIC offers the following menu:

Starter

 • CARPACCIO DI BRESAOLA [Lombardia]
  Thin sliced bresaola marinated with lemon and oliveoil – served with ruccola and 24 month Parmigiano

Main course

 • SPIEDINI DI CARNE [All over Italy]
  Spear with grilled pork, beef and chicken – served with patate delfino

Dessert

 • Tiramisù "For your eyes only" [Veneto]
  Classic tiramisù with savoiardi and mascarpone creme.
  The menu is served "family style" to be shared with your family and friends

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Ekstra

 •  Winemenu / kr. 195,- 
   

The DinnerDays menu is fixed. Should you take special care of allergens, intolerance and special wishes, please contact the restaurant to see if this can be met, BEFORE you buy tickets.

PUBLIC - The Italian Social Dining Bar

Halmtorvet 36 1700 København V

Om PUBLIC - The Italian Social Dining Bar

På Halmtorvet ved Kødbyen på Vesterbro ligger italienske restaurant PUBLIC. Ejerne er folkene bag La Fattoria, der i flere år begejstrede Papirøens gæster med sine syndige porchetta-sandwiches med langtidsstegt gris. På Public vil den italienske indehaver Cindy Romor udvide danskernes italienske horisont med delevenlige Italienske egnsretter, prosecco og fokus på det ærlige, simple måltid. 
 

Hele Italien i ét måltid

Public er en "Italian Social Dining Bar". Det at dele er grundpræmissen på restauranten, som opfordrer gæsterne til at dele alle retter, der er tilberedt med råvarer importeret fra Italien. Menukortet bugner af retter, som alle udspringer af madtraditionerne i de italienske regioner. Lige fra Syditaliens fede burrata og friske fisk til nordens polenta og risotto med svampe. Stedet har egen import for netop at sikre, at der serveres smage som i Italien. Særlige og unikke specialiteter vil være at finde på menukortet. 

Blandt andet serveres apericena - et nyere italiensk koncept, der har rødder i storbyer som Milano og Torino. Apericena er en videreudvikling af den ældgamle italienske tradition aperitivo. Apericena består af flere forskellige små italienske retter, som deles over et glas vin eller en Aperol Spritz med venner eller familie.


7 serveringer for 350 kr.

Hvis du ikke vil gå på opdagelse i de Italienske regioner på egen hånd, tilbyder Public en menu bestående af 7 serveringer sammensat af køkkenet. Menuen skifter løbende, men du vil med garanti komme hele Italien rundt i løbet af aftenen.


Verdensklasse prosecco

Public serverer alle tænkelige former for prosecco og selvfølgelig alle de klassiske drinks, som den italienske pendant til champagne indgår i. Herudover kan du i vinrummet gå på opdagelse i et væld af klassiske Italienske vine til rimelige priser.

Få besked som den første, når der er nye billetter.