Restaurant Belis

Foto: Belis

DinnerDays på

Restaurant belis
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Belis følgende menu:

Forret

  • Rillette af torsk, med urter og rubgrøds crumle

Hovedret

  • Langtids stegt kalve culotte med jordskokker ribs og rødvins glace og kartofler

Dessert

  • Gateau Marcel med hvid chokoladecreme og skovbær coulis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant belis

Smallegade 1 2000 Frederiksberg

Om Restaurant belis

Belis Bar er kombineret restaurant, café og bar og er at finde ved Frederiksberg Rådhus i København. Her byder køkkenet på retter inspireret af det danske og internationale køkken, og menukortet fastsættes efter den daglige levering af friske råvarer.

Historisk placering

Belis Bar er beliggende i de historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, hvor hvælvede lofter og åben pejs sikrer den helt rigtige stemning i restauranten.

Fra restaurantens glastilbygning er der desuden direkte udsigt over pladsen, hvor du kan nyde det livlige menneskemylder udenfor. Når vejret er godt, kan du finde dig en dejlig plads i solen ved restaurantens udendørsborde. Udendørsserveringen på Rådhuspladsen er åben i forår, sommer og efterårssæsonen, og viser vejret sig i disse måneder fra sin dårlige side, så er der ligeledes store, hvide parasoller, der kan holde regndråberne væk samt varmeblæsere og tæpper, der kan skåne dig for den værste kulde.

Dansk og internationalt køkken

Belis Bar beskriver deres køkken som ”uformelt rundhåndet dansk og internationalt”. På frokostkortet dominerer de danskinspirerede retter, og her kan du se frem til klassiske smørrebrød med blandt andet sild, rødspættefilet, æbleflæsk og hønsesalat eller en klassisk pariserbøf. Er du mere til traditionel cafémad, så finder du også burger, fritter, salat og charcuteri på menuen.

Til aften finder du de samme caféretter på kortet samt et udvalg af forretter, hovedretter og desserter med et dansk og internationalt præg. Du kan vælge dagens 5 retters menu, eller du kan sammensætte din egen. Retterne opdateres dagligt alt efter hvilke friske råvarer, de får ind fra deres leverandører.

Hold dit selskab på Belis Bar

Belis Bar danner de perfekte rammer for et større eller mindre selskab - både bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation, firmafest o. lign. Er I et større selskab har I mulighed for at leje hele restauranten, hvor der er plads til over 100 gæster. Er I et mindre selskab kn i også leje ’Borgmesterstuen’, deres Private Dining Room, der har plads til cirka 25 gæster.

Belis Bar har lokalerne, gastronomien og servicen til at skabe den perfekte fest, og de skræddersyer dagen efter dine ønsker. Hvis du vil vide mere om selskab på Belis Bar, kontakt dem da direkte på info@belisbar.dk.


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.