SULT

Restaurant SULT
210.00 DKK + gebyr

Menu

forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyde Restaurant SULT følgende menu:

MENU 1

Forret

  • Taskekrabbe med avocado, agurk, sprød salat, sort sesam og Sriracha

Hovedret

  • Krondyr med saltbagt selleri, hasselnødder, svampe og tyttebær

Dessert

  • Italiensk mandelkage med råsyltede blåbær med lime og vaniljecreme

MENU 2

Forret

  • Taskekrabbe med avocado, agurk, sprød salat, sort sesam og Sriracha

Hovedret

  • Lyssej fra Nordnorge med bagte beder, stegte svampe og salsa verde (bæredygtig vildtfanget fisk)

Dessert

  • Italiensk mandelkage med råsyltede blåbær, lime og vaniljecreme

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant SULT

Vognmagergade 8B 1120 København K

Om Restaurant SULT

Restaurant SULT ligger i hjertet af København og har til huse i Cinemateket lige overfor Kongens Have. Restauranten er især kendt for sin store, lækre brunch, men det er også et oplagt sted for en forretningsfrokost, en indbydende middag eller blot en god kop kaffe eller et gyldent glas øl.

 

Kvalitet & økologi

Hos SULT er retterne inspireret af det nordiske køkken og det klassiske bistrokøkken. Maden tilberedes med udgangspunkt i sæsonernes udvalg af råvarer og med tanke på økologi; ”Vi følger altid sæsonen, økologi er pragtfuldt og dansk er bedst”, som de selv skriver på deres hjemmeside. Desuden skal maden skal smage af noget og der skal være plads til både det søde, det fede og det sunde: ”Det sunde valg er det naturlige valg, og så skal der selvfølgelig være plads til lyster og laster” skriver de.

Det åbne lokale med store vinduer og stilfuldt interiør giver en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde god mad – hvad enten du er til en lækker brunch, en hurtig sandwich, en friskpresset juice, en varm kop kaffe eller en hyggelig middag. Menukortet har et bredt udvalg af både frokostretter og middagsretter til enhver smag og den er sammensæt af sæsonens friskeste og lækreste råvarer. For altid at holde trit med sæsonen og følge den aktuelle sæson, så skiftes menukortet fire gange årligt. 

 

Berømt brunch

På weekender, helligdage og i udvalgte ferier dækker Restaurant SULT op til deres populære brunch. Brunchen afspejler kvalitet, økologi, sundhed og ikke mindst sæsonens danske råvarer. Og så er maden enkel og vellavet mens udvalget er stort: Du finder alt fra den mere traditionelle brunch til frokostretter som sild, laks, hønse- og tunsalat, forårsruller samt lækre, smagfyldte ’velvære-salater’.  Specialkaffer brygget på økologiske kaffebønner samt diverse juicer og te er med i brunchprisen.

 

Få besked som den første, når der er nye billetter.