SULT

Foto: SULT
DinnerDays på

Restaurant SULT
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant SULT  følgende menu:

Forret

  • Jordskokkesuppe

Hovedret

  • Flat iron steak med salat, fritter & bearnaise

Dessert

  • Semifreddo med hvid chokolade, karamelliserede hasselnødder & passionsfrugt-coulis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant SULT

Vognmagergade 8B 1120 København K

Om Restaurant SULT

Restaurant SULT ligger i hjertet af København og har til huse i Cinemateket lige overfor Kongens Have. Restauranten er især kendt for sin store, lækre brunch, men det er også et oplagt sted for en forretningsfrokost, en indbydende middag eller blot en god kop kaffe eller et gyldent glas øl.

 

Kvalitet & økologi

Hos SULT er retterne inspireret af det nordiske køkken og det klassiske bistrokøkken. Maden tilberedes med udgangspunkt i sæsonernes udvalg af råvarer og med tanke på økologi; ”Vi følger altid sæsonen, økologi er pragtfuldt og dansk er bedst”, som de selv skriver på deres hjemmeside. Desuden skal maden skal smage af noget og der skal være plads til både det søde, det fede og det sunde: ”Det sunde valg er det naturlige valg, og så skal der selvfølgelig være plads til lyster og laster” skriver de.

Det åbne lokale med store vinduer og stilfuldt interiør giver en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde god mad – hvad enten du er til en lækker brunch, en hurtig sandwich, en friskpresset juice, en varm kop kaffe eller en hyggelig middag. Menukortet har et bredt udvalg af både frokostretter og middagsretter til enhver smag og den er sammensæt af sæsonens friskeste og lækreste råvarer. For altid at holde trit med sæsonen og følge den aktuelle sæson, så skiftes menukortet fire gange årligt. 

 

Berømt brunch

På weekender, helligdage og i udvalgte ferier dækker Restaurant SULT op til deres populære brunch. Brunchen afspejler kvalitet, økologi, sundhed og ikke mindst sæsonens danske råvarer. Og så er maden enkel og vellavet mens udvalget er stort: Du finder alt fra den mere traditionelle brunch til frokostretter som sild, laks, hønse- og tunsalat, forårsruller samt lækre, smagfyldte ’velvære-salater’.  Specialkaffer brygget på økologiske kaffebønner samt diverse juicer er med i brunchprisen, og har du andre lyster som smoothies, milkshakes eller lignende, så kan disse tilkøbes for billige penge.  

 

 


Restau­ranter i Køben­havnFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
108 – 400 kr.
20A
56°
Alabama Social
Amadeus
Aristo
Asador
Barr – 400 kr.
Bistro Royal
Bodil
Brasserie Royal
BrewPub
Café 22
Café Livingstone
Ché Fè
Dag H
DirtyDishes
Ewalds
Feed
Fuego
Glød
Gorilla
Guru
Guru – vegetar
H3 – Amager Fiskehus
Huks Fluks
Hummer
IBU – 210 kr.
IBU – 400 kr.
Kafe Kapers
Koefoed
LaLaLa
Madklubben Østerbro
Madklubben Steak
Madklubben Vesterbro
MASH Bredgade – 400 kr.
MASH Frederiksberg – 400 kr.
MASH Penthouse – 400 kr.
Mêlée
Moi Korean
MØR
No. 2
Nørrebro Bryghus
Ofelia
P Eatery
Paafuglen
Restaurant Belis
Restaurant Garden
Restaurant Kanalen
Retour Vesterbro
Skt. Petri
Sole D’italia
Søren K
SULT
Tight
Trio – 400 kr.
Zeleste

Få besked som den første, når der er nye billetter.