Undici

Undici
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Undici følgende menu: 

Forret

 • ANTI PASTI
  Skønne ting fra køkkenet serveret i delevenlig stil
  (Både varme og kolde, grøntsager og kød)

Hovedret 

 • PORCHETTA
  Toskansk rullesteg med grillede grøntsager og orzo

ELLER

 • PARMIGIANA DI MELANZANE
  Stegt aubergine med tomat, hvidløg og ost

Dessert 

 • TIRAMISU
  Vi siger ikke mere!!

Tilvalg:

 • Vinmenu : 1 x aperol + 3 glas vin/ kr. 295,- 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Undici

Wilders Plads 11 1403 København K

Om Undici

På en af Christianshavns solrige hjørner, I et charmerende gammelt autoværksted ved vandkanten, ligger det italienske spisessted ´Undici´. Her hænger duften af frisklavede pastaretter, trøfler og livsglæde i luften, og du kan opleve friske råvarer og uformelt livsnyderi i skøn forening med stor solbeskinnet terrasse og rigeligt med spritzere.

Italienske egnsretter

’Undici’, der betyder ’11’ på italiensk, ligger i bygning 11 på Wilders Plads. Her er menu- og vinkort domineret af italienske egnsretter og lokale druesorter. Med ’Undici’ ønsker man at skabe et afslappet og uhøjtideligt spisested med et overskueligt og fokuseret menukort.

Sol, sol, sol

Med sin placering på det yderste hjørne, hvor Christianshavns kanal møder Wilders kanal har ’Undici’ en fantastisk sydvestvendt beliggenhed. Her vil solen hele eftermiddagen og aftenen brage ned og forhåbentligt skabe stor Aperol- og rosétørst hos gæsterne, der kan nyde de kolde herligheder på den nybyggede træterrasse.

Velkendte folk bag

Bag ’Undici’ står restauratørerne Andreas Malling, Thue Mølck Nilsson og Charles Teinby. De driver allerede spisestederne Sankt Annæ 8 på Christianshavn og 20A i Ravnsborggade samt den franske restaurant lalala i Strandgade på Christianshavn.

 

Få besked som den første, når der er nye billetter.