H.C. Andersens Boulevard 34
1574 København V Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på NOI

The NOI Symphony

Let our chefs create an interesting menu, where you will experience the best variation of NOI.

Explore a 3-course menu including snacks with inspiration from all over Europe based on the best seasonal products.

NOI is located in the historical building of Nobis Hotel Copenhagen.

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.

 

Tilkøb:
We present a wine pairing selected from our carefully curated wine list. The wine pairing contains of wines made from people who wants to showcase their land an terroir. Expect to challenge your taste buds with wines that range from classic to funky and outrageous.

4 Glasses of wine incl. coffee/tea
Pris 355,- pr. person

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Om NOI Copenhagen

Restaurant Noi indbyder til en spændende og moderne middagsoplevelse på H.C. Andersens Boulevard.
 

Gastronomisk indflydelse fra hele Europa

NOI indbyder til en spændende og moderne middagsoplevelse på H.C. Andersens Boulevard, centralt beliggende ved siden af Tivoli og Glyptoteket. Under kulinarisk ledelse af Chef de Cuisines, Fredrik Sandberg, præsenterer NOI en inspirerende menu med gastronomisk indflydelse fra hele Europa og som kan nydes med på sydeuropæiske vis ved at dele retterne ’family-style’.

Holdet på gulvet sørger for god stemning og kyndig vejledning af vinkortet, der spænder fra det konventionelle til funky naturvine fra interessante verdensomspændende producenter.

 

Arkitektdesignede omgivelser

Designet på NOI er skabt af Sveriges mest berømte arkitekt, Gert Wingårdh. Annex-bygningen, hvor restauranten har til huse, er fra 1960’erne og er blevet dækket med en signatur-facade i glas og kobberplader. NOI er omfavnet af Nobis Hotel Copenhagen, der tidligere husede Det Kongelig Danske Musikkonservatorium. Inde i restauranten skaber det massive midnatsblå trægulv et dramatisk fundament for de lyse danske designmøbler.

 

Uformelt og elegant

NOI åbnede først i Stockholm i foråret 2018 som en del af Nobis Hotel Stockholm. Restaurant NOI har plads til 80 spisende gæster i det uformelle og samtidigt elegante lokale. NOI har sin egen indgang fra H.C. Andersens Boulevard, hvilket separerer restauranten fra hotellet og skaber sin egen destination for lokale Københavnere, der dog altid er velkommen til at benytte hotellets indgang på Niels Brocks Gade 1 via den smukke marmortrappe.

NOI præsenterer også “The Marble Bar”. Et sted med mulighed for at nyde en pre-dinner cocktail, eller afslutte middagen. I løbet af foråret og sommeren, er der åbent på den udendørs terrasse.

luk

#dinnerdays