Jernbanegade 4
1608 København V Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu Tapas Huset Casa Lola

 

Forret 

  • Et delebræt med spanske snacks, croquetas, patés, jamon og quesos

Hovedret 

  • Grillet argentinsk okse entrecote, hertil rustikke fritter og hjemmelavet alioli
    Til kødet kommer der en dejlig svampesauce

Dessert 

  • Desserten består af vores hjemmelavede Torta Santiago
    En vaskeægte pilgrimskage - frisk og lækker

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Tapas Huset Casa Lola

Tapas Huset Casa Lola henter sin inspiration fra tapasbarene i den nordlige del af Spanien – et område kendt for sin store varietet og fantastiske råvarer. Med sin centrale placering lige ved Rådhuset tæt på flere at byens biografer og Cirkusbygningen er Tapas Huset et oplagt bud på en bid mad før eller efter en film eller forestilling.

Kvalitet og kærlighed til det spanske køkken

Tapas Huset som nu er drevet af anden generation kan godt kalde sig en integreret del af den københavnske mad kultur. Med mere end 16 år på adressen og et køkken team importeret fra spanien, laver de mad der smager af kærlighed og kvalitet. Deres lam og oksekød er importeret fra Galicien. Og her kan du smage alt fra 350g entrecote til langtids ovnbagt lammeskank og svinekæber lavet på øl og frisklavet paella m. safran og skaldyr.

Ud over hovedretterne med kød eller fisk kan du selvfølgelig også få et flot udvalg af smagfulde tapas fra det traditionelle køkken med med moderne og nordiske tendenser. Herunder , sprøde frisklavede aubergine chips m. Akacie honning og manchego, søde dadler i sprød bacon, kødboller m. Trøffel , hjemmelavede calamares m. Husets eferspurgte ai oli , sortfods skinke deres famøse salat m. Friske bær, walnødder og mynte salsaen der er helt suveræn.

Ægte spansk tapas

På tapas huset kan du se frem til en autentisk aften i det spanske hjørne. Tapas huset har ligget på adressen siden 2001 og har ikke afveget fra deres originale idé om at bringe varmen til det kolde nord , men altid at holde sig opdateret m. de nye tendenser.

I køkkenet står udelukkende spanske kokke og ført af Javier Ignacio som har været køkkenchef i snart 8 år. Javier og hans team laver tapas, præcis som det bør laves, og hans retter får dig til at lede tankerne sydpå mod de spanske solstrøg og de smalle gader i Barcelonas gamle bydel.

Retterne emmer af historie og tradition og farmors opskrifter og du kan smage Spanien og den sydlandske kultur, når du tager en bid.

Fra intim middag til større selskab

Tapas Huset er et oplagt sted at holde arrangementer af alle former. De har specielle gruppe menuer og har et søster selvskab der hedder taste like spain hvor de står for catering på hele sjælland. Her kan du få helstegt pattegris året rundt og live paella i din have. PÅ tapas huset kan du holde din julefrokost med adlibitum af pattegris , garniture og husets vine.

luk

#dinnerdays