Svendsgade 1
1659 København V Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Vinbaren Vesterbro Torv

Forret

  • Toast Skagen med håndpillede svenske rejer og brioche

Hovedret Kød

  • Vildt ragout med pommes croquette og tyttebær

Dessert

  • Chokolade fondant med Hansens flødeis

Pris 210,- pr. person  
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetten
 

Tilvalg:

  • Vinmenu / kr. 350,- 

- Aperitif: Sekt Riesling, Weber, Nahr
- Forret: Riesling Spätlese trocken, Thanisch, Mosel
- Hovedret: Langhe Nebiolo, Oddero, La Morra, Piemonte
- Dessert: Krohn Colheita Port 2007, Douro

Om Vinbaren Vesterbro Torv

På Vesterbros Torv i København bor en charmerende lille vinbar med navn efter sin adresse. Her finder du et velassorteret vinkort, som spænder over hele verden.

 

Vin er altid en god idé

Vinbaren Vesterbro Torv har siden 2009 skænket vin op til alt fra gamle venner, familier og halvmekaniske første dates. Uanset anledningen har et godt glas vin aldrig været en dårlig idé. Efter et par slurke sænker roen sig over kroppen, skuldrene falder ned, og siden hvornår har en let rosa nuance i æblekinden ikke været et sundhedstegn.

Vin og godt selskab indbyder til mange gode samtaler, der aldrig slutter, men som regel ender på bunden af glasset.

 

Stort udvalg af vin på glas

Hos Vinbaren Vesterbro Torv udbyder de et bredt udvalg af forskellige vine, som også kan fås på glas. Vælg mellem 50 forskellige slags, som er spredt ud på distrikter over det meste af verden. Der er uden tvivl noget, som vil falde i din smag, og priserne varierer også fra billig kvalitet til de helt eksklusive flasker.

Bag baren står Peter og Rasmus, som elsker at få en lille snak med gæsterne. Her får du altid en god historie med på vejen, og de er også altid behjælpelige med råd og vejledning, hvis du har brug for en anbefaling.

 

Nordisk Tapas eller dagens ret

Bliver du sulten undervejs, kan du med fordel kombinere vin med Vinbarens helt egen Nordic Tapas, som var med i opløbet om at blive Københavns bedste tapas for år tilbage. I dag er den stadig højt på rangstigen og under alle omstændigheder perfekt i samspil med vin. Brættet består af mundrette bidder baseret på nordens råvarer. Er du mere til det varme, kan du bestille dagens ret til en pris på 135 kroner.

 

Åbningstider og live jazz

Vinbaren Vesterbro Torv har åbent fra mandag til torsdag fra 15.00-00.00 og fredag til lørdag fra 15.00-02.00. Den ideelle beliggenhed i byens pulserende hjerte gør Vinbaren til et ideelt sted at mødes med alt fra gode venner, familie eller aftenens udkårne.

I Lokalet vil der nogle gange være live jazz. Særligt i forbindelse med Københavns årlige jazzfestival.

luk

#dinnerdays