Vinbaren Vesterbrotorv

Vinbaren Vesterbro Torv
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Vinbaren Vesterbro Torv følgende menu: 

Forret 

  • Toast Skagen med håndpillede svenske rejer og brioche

Hovedret 

  • Vildt ragout med Pommes Croquette og tyttebær

Dessert

  • Svensk marengs med Hansens flødeis og multebærkompot
     

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg:

  • Vinmenu / kr. 350,- 

- Aperitif: Dom. Singla Blanc de Blanc
- Forret: Riesling 2017 Spätlese trocken, Thanisch, Mosel
- Hovedret: Langhe Nebiolo 2017, Oddero, La Morra, Piemonte
- Dessert: Riesling 2012 Eiswein, Weber, Nahe 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Vinbaren Vesterbro Torv

Svendsgade 1 1659 København V

Om Vinbaren Vesterbro Torv

Vinbaren Vesterbro Torv har en forkærlighed for det rustikke, og de elsker at dyrke det cool udtryk, som ses i de patinerede murstensvægge og mangearmede kandelabere med levende lys. Nå ja, og så er de rigtig gode til det med vine.

 

Yderst kompetent betjening

Den hyggelige vinbar har eksisteret siden 2009, hvor Martin Nygaard første gang slog dørene op. Han er drevet af et ukueligt engagement for god vin, og med Vinbaren Vesterbro Torv er ønsket at skabe et sted med en helt unik atmosfære.

Her bliver du altid betjent af en ægte vinconnaisseur eller en uddannet sommelier, som gerne fortæller og beretter om de forskellige vine og deres ophav. Omgivelserne er altid afslappede og uhøjtidelige, ligesom det skal være.

Hver onsdag kan du nyde vin i selskab med sprøde toner fra et live jazzorkester.

 

Velassorteret vinkort og småretter

Sortimentet er bredt og rangerer i prisklasser, hvor de fleste kan være med. Med over 50 forskellige vine på glas er der uden tvivl noget, som vil falde inden for din smag.

Snup et koldt glas hvidvin lørdag eftermiddag eller et glas rødvin akkompagneret af lette snacks. Du kan også nyde et perlende glas rosé på en varm sommerdag eller hvornår lejligheden ellers byder sig – det gør den jo tit.

Kalder din appetit på lidt mere end bare salte snacks, bør du prøve husets ”Nordic” Tapas, The Hot Plate eller Charcuterie Plate, som alle er spækket med herlige lækkerier.

Få besked som den første, når der er nye billetter.