Vingaarden

Vingaarden
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Vingaarden følgende menu:

Forret

 • Carpaccio
  Serveret med rucola, parmesan og pinjekerner

Hovedret

 • Risotto
  Serveret med kantareller, Karl Johan, salsiccia og trøffel

Dessert

 • Tiramisu
  Italiensk dessert med mascarpone, Marsala og ladyfingers 

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg

 •  Vinmenu / kr. 195,- 

  - Forret: 1 gl. Prosecco Brut – Spagnol (Prosecco, Italien)
  - Hovedret: 1 gl. Langhe Nebbiolo – Fratelli Antonio & Raimondo (Piemonte, Italien)
  - Dessert: 1 gl. Moscato D’Asti Sourgal – Elio Perrone (Piemonte, Italien)

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Vingaarden

Vingårdsstræde 21 1070 København K

Om Vingaarden

Når du har fundet vejen, har du også fundet stedet. I Vingårdsstræde lige ved siden af Magasin i København ligger en italiensk restaurant med det let genkendelige navn Vingaarden. Her byder erfarne restauratører indenfor til appetitvækkende retter fra støvlelandet.

 

Mad á la en ægte italiensk mama

I sommeren 2019 åbnede Restaurant Vingaarden - Enoteca E Pizzeria med et drive og en målsætning om at forene alt det bedste fra Italien med København. Her har et dedikeret team af kokke arbejdet på højtryk for at skabe og finpudse deres håndværk. På en rejse til Bologna er de alle blevet skolet af en ægte italiensk mama, og alle erfaringer og inputs er blevet inddraget i det færdige produkt. Pizzaen serveres gourmet style, pastaen er altid frisk, og du kan sultent tage for dig af Vingaardens delikate udvalg af både klassisk og moderne antipasti. Menukortet er udarbejdet, så det er enkelt og minimalistisk. Her er filosofien, at det er kvalitetsråvarerne, der bærer retten – og det er godt for maven såvel som miljøet.

 

Holdet bag stedet

Bag Restaurant Vingaarden står ejerne af Maven – Restaurant & VinbarNikolaj Plads, der sammen med restaurantchef Kristian Jein brænder for kulinariske oplevelser i byens historiske rum. Åbningen af Restaurant Vingaarden er også en hyldest til en af jazzens højborge, der i 1960’erne samlede københavnerne i Vingårdsstræde.

Skruer vi tiden endnu længere tilbage, fører navnet Vingaarden helt tilbage til Kong Hans, som i 1500-tallet havde vingård netop ger på adressen. Til gården hørte en smuk have, hvor man dyrkede vindruer til produktion af vin. Derfor har Restaurant Vingaarden også en helt naturlig passion for vin, som de med glæde fortæller og vejleder om.

 

Buon appetito!

Få besked som den første, når der er nye billetter.