ARO

UDSOLGT

Restaurant ARO
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant ARO følgende menu: 

Forret

  • Varmrøget torsk og grillet agurk. Rygeost og blåmuslinger

Hovedret

  • Kalveculotte og kål. Jordskokker og sherry

Dessert

  • Mango og saltkaramel. Passion og brownie

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant ARO

Østerbro 32 5000 Odense C

Om Restaurant ARO

ARO åbnede 11. november 2017 på Østerbro i Odense. Restauranten holder til i et tidligere værksted – du kan dog ikke forvente af få skiftet dækkene, men derimod at få serveret et sublimt måltid i de nyrenoverede rustikke omgivelser.

Gammelt autoværksted

Den nye restaurant ARO har til huse i et gammelt autoværksted på Østerbro. Lokalerne er dog blevet totalt renoveret, og der er ikke megen værkstedsvibe over stedet mere. Bygningens rustikke udtryk og industrielle look er bibeholdt, men det er blevet krydret med en hyggelig og moderne indretning.

Trods stedet ikke længere ligner et værksted, så kalder restaurant ARO sig faktisk stadig et værksted i ordets egentlige forstand: ”Et værksted hvor håndværkere arbejder ambitiøst, med de bedste råvarer der kan opdrives.”

Holdet bag

Det er bestemt ikke et uerfarent hold, der står bag ARO - tværtimod! Det er kokkene Christoffer Schäfe og Bjørn Jacobsen, der driver restauranten.

Christoffer Schäfe er oprindeligt fynbo, men smuttede til København og hentede erfaring fra toprestauranter som d’Angleterre, Geranium og Pluto. I dag er det snart 6 år siden, at han vendte tilbage til Odense og åbnede den populære restaurant Kok & Vin sammen med Steffen Falkesgaard Hansen.

Bjørn Jacobsen er ny på Fyn og har tidligere været vidt omkring – det er både blevet til en afstikker til Tetsuya’s i Sydney (en af Australiens bedste restauranter) samt en tur forbi (den nu lukkede) wd-50 i New York. Herudover er han med i ejerkredsen omkring de populære københavnske restauranter Pluto, Gorilla, Otto samt den relativt nye burgerkæde Jagger.

Menuen

ARO er en restaurant uden dogmer, hvor kokkene giver hinanden plads til at eksperimentere og udfolde sig. De kan deres kram og kombinerer deres kokkefaglige kompetencer med masser af personlighed og kreativitet.

Menuen skifter jævnligt afhængig af ny inspiration og sæsonens friske råvarer.

Menukortet består af en række retter hvorfra du kan vælge 3, 4, 5 eller 7 alt efter sult og lyst. Desuden er der ’Lille ARO’ eller ’Store ARO’ på menuen, som er en helstøbt oplevelse med alt inkluderet – snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.

Få besked som den første, når der er nye billetter.