ARO

Foto: Aro
DinnerDays på

Restaurant ARO
210.00 DKK + gebyr

Menu

UDSOLGT!

 

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Aro følgende menu:

Forret

  • Confiteret kammusling & brændt agurk. Blomkål & brunet smør

Hovedret

  • Rosastegt andebryst & persillerødder. Croquet & sauce med varme krydderier

Dessert

  • Mango & marengs. Hvid chokolade & passion
     

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant ARO

Østerbro 32 5000 Odense C

Om Restaurant ARO

ARO åbnede 11. november 2017 på Østerbro i Odense. Restauranten holder til i et tidligere værksted – du kan dog ikke forvente af få skiftet dækkene, men derimod at få serveret et sublimt måltid i de nyrenoverede rustikke omgivelser.

Gammelt autoværksted

Den nye restaurant ARO har til huse i et gammelt autoværksted på Østerbro. Lokalerne er dog blevet totalt renoveret, og der er ikke megen værkstedsvibe over stedet mere. Bygningens rustikke udtryk og industrielle look er bibeholdt, men det er blevet krydret med en hyggelig og moderne indretning.

Trods stedet ikke længere ligner et værksted, så kalder restaurant ARO sig faktisk stadig et værksted i ordets egentlige forstand: ”Et værksted hvor håndværkere arbejder ambitiøst, med de bedste råvarer der kan opdrives.”

Holdet bag

Det er bestemt ikke et uerfarent hold, der står bag ARO - tværtimod! Det er kokkene Christoffer Schäfe og Bjørn Jacobsen, der driver restauranten.

Christoffer Schäfe er oprindeligt fynbo, men smuttede til København og hentede erfaring fra toprestauranter som d’Angleterre, Geranium og Pluto. I dag er det snart 6 år siden, at han vendte tilbage til Odense og åbnede den populære restaurant Kok & Vin sammen med Steffen Falkesgaard Hansen.

Bjørn Jacobsen er ny på Fyn og har tidligere været vidt omkring – det er både blevet til en afstikker til Tetsuya’s i Sydney (en af Australiens bedste restauranter) samt en tur forbi (den nu lukkede) wd-50 i New York. Herudover er han med i ejerkredsen omkring de populære københavnske restauranter Pluto, Gorilla, Otto samt den relativt nye burgerkæde Jagger.

Menuen

ARO er en restaurant uden dogmer, hvor kokkene giver hinanden plads til at eksperimentere og udfolde sig. De kan deres kram og kombinerer deres kokkefaglige kompetencer med masser af personlighed og kreativitet.

Menuen skifter jævnligt afhængig af ny inspiration og sæsonens friske råvarer.

Menukortet består af en række retter hvorfra du kan vælge 3, 4, 5 eller 7 alt efter sult og lyst. Desuden er der ’Lille ARO’ eller ’Store ARO’ på menuen, som er en helstøbt oplevelse med alt inkluderet – snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.


Restauranter i OdenseFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
Anarkist
ARO
Eydes Gastro Pub
Fynboen
Gastropub Børsen -Svendborg
MASH Odense – 400 kr.
Næsbyhoved Skov
Noé Vinbar
Nordatlanten
Oluf Bagers Gård
Restaurant Vår – 400 kr.
The Balcony – 400 kr.
Vår på første

Få besked som den første, når der er nye billetter.