Bacchus

Bacchus
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Bacchus følgende menu: 

1. servering 

  • Cesarsalat facon Bacchus

2. servering 

  • Jordskokkecreme, persillepuré, rimmet fisk, urtesalat

3. servering 

  • Sprængt kalvebryst, peberrodssauce, rodfrugt persillade

4. servering 

  •  Baba au rhum, creme chantilly, kastanjeis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.
 

Tilvalg: 

  • Vinmenu
    - Pris pr. glas/ kr. 70,-  

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Bacchus

Vestergade 96B 5000 Odense C

Om Bacchus

Restaurant Bacchus er beliggende centralt i Odense. Her får du god fransk kogekunst serveret med faglig stolthed og ikke mindst rigtig god smag.

 

En bid af Frankrig midt i Odense

På Vestergades slentrefortov mellem tøjbutikker, boghandlere og parkerede cykler kan man godt gå hen og blive en anelse sulten. Det er der heldigvis råd for på restaurant Bacchus. Stedet styres af Stephane Libourel, som er født i Condrieu i Frankrig, og de franske rødder giver sig også til udtryk på flere måder. Her handler det om smag. Smagen fra råvarer af kvalitet, smagen af de forskellige årstider og ikke mindst smagen af ægte, fransk madlavningskunst.

I 2017 løb restaurant Bacchus med prisen som Årets Bistro/Brasserie i Danmark. Et kæmpe skulderklap til et spisested med blot få år på bagen – og ikke mindst et kvalitetsstempel uden lige.

 

Guddommelige vine

Udover at lægge navn til restauranten her er Bacchus det romerske navn for den græske vingud Dionysos. Derfor er der ikke overraskende også et stort fokus på god vin, når du spiser hos restaurant Bacchus. Også vinkortet er udpræget Fransk med særlig vægt på Rhône dalen, men dækker også andre europæiske vinområder. Uanset hvad er der altid garanti for, at det, du får serveret, er af bedste kvalitet. Ligesom den græske Gud kan du hos Bacchus give dig hen, skåle og hylde nydelsen i en afslappet atmosfære.

 

Autentisk madlavningskunst

På menukortet finder du blandt andet et væld af elementer, som du ikke normalt er at finde i danskernes køkken. Et besøg på restaurant Bacchus er dermed en unik mulighed for at åbne din horisont for nye kulinariske oplevelser. Det kan for eksempel være frølår, ostesouffle, marvben eller Boeuf Bourguignon. Som en fast klassiker på menukortet finder du altid Tournedos Rossini á 250 grams oksemørbrad, stegt foie gras, trøffelsauce og garniture. Her går du altid hverken sulten eller slukøret fra bordet.

Også til frokost er der faste gengangere. For eksempel en klassisk fransk salate Lyonnaise fra Stephanes hjemegn. Foruden de faste anretninger kan du på restaurantens tavle se dagens frokostretter.

Få besked som den første, når der er nye billetter.