Druen & Bønnen

Druen og Bønnen
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Druen & Bønnen følgende menu: 

Forret

  • Krabbebisque – Torsk – Fennikel – Sprødt
    vegansk: Jordskokkesuppe – Tortelini – Urter 

Hovedret

  • Rosastegt okse – Græskar – Efterårssvampe – Fermenteret pebersauce
    vegansk: Stegt svampeterrine – Græskar –Syltet majs – Karl Johan sauce 

Dessert

  • Blomme i madeira og kastanjeparfait
    Vegansk:  ”Cheese”cake – Blomme i madeira 

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder veganskmenu. Du kan se den vegeanske menu under forretten, hovedretten og desserten. 

 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Druen og Bønnen

Vestergade 15 5000 Odense C

Om Druen og Bønnen

På adressen Vestergade 15 i Odense ligger restaurant Druen og Bønnen med udsigt til en af Odenses bedste beliggenheder. Foran ruderne ligger Flakhaven, en historisk plads, der gennem hele året danner rammen om diverse sociale arrangementer i byen.

 

Danske traditioner og franske favoritter

Stedet har i mere end 10 år udviklet sig fra at være et velbesøgt sted for Odenseanerne at spise frokost til nu også at være en attraktiv restaurant til en aften ude at spise. Restaurantens køkken formår med stor snilde samt et godt håndværk at kombinere kreative nyfortolkninger af danske traditioner med det franske køkkens kulinariske favoritter. Prøv blandt andet restaurantens sæsontallerken bestående af herlige sæsonbetonede lækkerier. Lige til at spise. Foretrækker du det velkendte, kan du alle dage nyde kokkens udsøgte smørrebrød til frokost, som med garanti er højtbelagt med netop din yndlingskombination.

 

En middag i det grønne

Skal du afholde et selskab, hvad enten det er stort eller småt, inviterer Druen og Bønnen hjertens gerne indenfor og sætter scenen for dit arrangement. Restaurantens personale er passionerede omkring gastronomi. Tonen er uformel, men begejstringen for velsmagende mad er uovertruffen. Her bliver der altid kælet for detaljerne, og stedets indbydende setting med de blødt betrukkede stole i grøn danner skaber en skøn atmosfære, der emmer af natur. Det oplagte sted at forkæle dine nærmeste, dine kollegaer og ikke mindst dig selv.

 

Oste-onsdag og Det er en lørdag aften

Druen og Bønnen laver også selvstændigt events løbende for at bakke op om Odenses rige kulturliv. Den første onsdag i hver måned fra klokken 17 er der dækket op til den store ostebuffet, som byder på hele 15 forskellige oste, der vækker alle dine smagsløg til live. Kombiner osten med en af husets vine for at fuldende oplevelsen. Lørdag aften fra klokken 17 tilbyder stedet en skræddersyet menu, som skifter i takt med sæsonen.

 

Vær velkommen indenfor hos Druen og Bønnen.

Få besked som den første, når der er nye billetter.