Eydes Gastro Pub

DinnerDays på

Eydes
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Eydes Gastro Pub følgende menu:

FORRET & HOVEDRET VÆLGES PÅ DAGEN 

Forret

Vælg mellem følgende forretter

  • CHILIREJER
  • OKSE CARPACCIO


Hovedret

VÆLG MELLEM

  • PASTA MED KYLLING OG CHORIZO
  • GRILLET LAKS
  • GASTRO-BURGER
  • STEAK AF OKSEFILET 200g

Dessert

  • KAGEBRÆT

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

NB: Ved Bookinger før kl 20:00, haves bordet i 2 timer 

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

 

Eydes

Kongensgade 31A 5000 Odense C

Om Eydes

I hjertet af OdenseKongensgade, finder dy Eydes Gastro Pub. Hos Eydes er der en uformel og ægte stemning, ærlig mad og masser af hjemmelavede lækkerier lavet på gode råvarer.

Engelsk pub og god mad

Eydes er en kombination af hyggelige omgivelser, der henter inspiration fra den engelske pub, og et bredt udvalg af gode, velsmagende retter. Her er der både små hyggelige kroge med bløde bænke, som man kender dem fra engelske pubs, samt en "spisesal“ med langborde i bistrostil til større selskaber.

Gammel biograf

Inden Eydes slog sine folder i Kongensgade husede bygningen byens biograf. I midten af 90erne blev biografen blev renoveret til de lokaler, som vi kender i dag. I de første år hed stedet Eydes Kælder og fungerede som en pub med et begrænset udvalg af mad. Ved årtusindeskiftet overtog Allan Gram Eydes kælder i Odense, og her valgte han at sætte mere fokus på madoplevelsen. Du kan dog stadig føle pubstemningen i indretningen og i stedets specialøls-nørderi.

Brunch og frokostbuffet

Hver morgen fra klokken 09.00 slår Eydes dørene op til deres store brunch- og frokost buffet. Buffeten består af klassiske brunchretter samt de bedste ting fra deres frokostbuffet, og så kan lækkerierne nydes helt indtil klokken 14.00. Retterne vil variere fra dag til dag, så der er noget nyt at smage, hver gang du kommer. Prisen er 139,- (69,- for børn under 12 år) og ønsker du oveni 2 timers ’all you can drink’ med sort kaffe, the, kakao og almindelig juice, så kan du få det oveni hatten for kun 90,-.

Kommer du lidt senere end klokken 14.00, så kan du stadig vælge blandt mange lækkerier fra a la carte kortet. Frokostkortet byder på en god kombination af alle de klassiske frokostfavoritter – både café-klassikere som burger og club sandwich, samt danske klassikere som smørrebrød og Stjerneskud.

Der er naturligvis også åben til aften, hvor a la carte kortet byder på forretter, hovedretter, klassikere og desserter. Ligesom frokostkortet spænder aftenkortet bredt og byder på en god portion af forskellige favoritter med inspiration fra både ind- og udland.


Restauranter i OdenseFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
Anarkist
ARO
Eydes Gastro Pub
Fynboen
Gastropub Børsen -Svendborg
MASH Odense – 400 kr.
Næsbyhoved Skov
Noé Vinbar
Nordatlanten
Oluf Bagers Gård
Restaurant Vår – 400 kr.
The Balcony – 400 kr.
Vår på første

Få besked som den første, når der er nye billetter.