Fynboen

DinnerDays på

DinnerDays på Fynboen
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Fynboen følgende menu: 

Forret

  • Fisk & chips
    Med kuller stegt i øldej, sprøde chips, sauce med muslinger & glaskål

Hovedret 

  • Braiseret spoleben
    Med bagte æbler, kroket med kartofler & svampe samt æblecidersauce

Dessert 

  • Fynboens drømmekage
    Med kokosis, luftig yoghourt, krydderkage & farinsauce

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Bookinger kl 17.15 har bordet frem til kl 19.30 

Bookinger kl 20.00, har bordet hele aftenen 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Fynboen

Nørregade 17 st 5000 Odense C

Booking ikke åben endnu

Om Fynboen

Tænk, hvis et restaurantbesøg kunne være ligeså hjemmeligt som et besøg hos en god ven eller et kært familiemedlem. Dét er visionen hos Restaurant Fynboen, hvor de traditionelle danske retter laves med kreativitet og de bedste råvarer.

 

Følelsen af hjemme

Træmøbler, tallerkenrækker og platter på væggene. Når du træder ind over dørtærsklen til Restaurant Fynboen, bliver du mødt af en stemning, der er varm og nærværende. Tag plads og nyd en aften med dig og dit selskab i centrum. Alt fra indretning, belysning og den imødekommende betring appellerer til, at du som kunde skal føle dig hjemme, når du spiser her.

 

Danmarks køkkenhave hos Fynboen

Det siges, at Fyn er Danmarks køkkenhave. Hos Fynboen går de derfor højt op i, at kokkens råvarer bliver leveret fra øens lokale producenter. Og som et led i at gøre spiseoplevelsen endnu mere velsmagende, end de allerede er, sparer Fynboens restauratører med producenterne for at sikre en kvalitet i top.

 

Opskriften på en god aften

Kom ind til en uforglemmelig aften med Fynboens totalkoncept bestående af en samlet pakke med fire skønne snacks, fire sublime retter kombineret med fire glas vin, som er nøje udvalgt til maden. Menuen varierer efter sæsonen samt ingrediensernes tilgængelighed, men alle elementer tilberedes med øje for detaljen og en kærlighed til mad, der smager af det, den er fremstillet af.

 

Dansk retter med et hint fra udlandet

Fynboens køkken ynder at kombinere de traditionelle fynske madkunsskaber med inspiration fra det udlandske madunivers. I køkkenet arbejder de ud fra ideen om, at de bedste og mest vellykkede smagsoplevelser sker, når man lader sig inspirere og låner fra andre dygtige nationer.

 

Helhedsoplevelse til prisen

Et besøg på Restaurant Fynboen er en skøn helhedsoplevelse, hvor der bliver kælet for detaljen fra du træder ind, til du atter griber jakken og siger ”tak for i aften.” Her får du nærvær, dedikation og velsmag til en pris, som ikke gør alt for ondt i pengepungen.


Restauranter i OdenseFr 12.Lø 13.Sø 14.Ma 15.Ti 16.On 17.To 18.Fr 19.Lø 20.Sø 21.
Anarkist
ARO
Fynboen
MASH Odense – 400 kr.
Næsbyhoved Skov
Noé Vinbar
Nordatlanten
Oluf Bagers Gård
Restaurant Fænøsund
Restaurant Vår – 400 kr.
The Balcony – 400 kr.

Få besked som den første, når der er nye billetter.