MASH Odense – 400 kr.

MASH Odense
400.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH Odense følgende menu:

Forret

 • Ceviche af laks
  Serveres med mango, avocado, forårsløg samt urter og krydderier

Hovedret

 •  Uruguay Ribeye på 250 gram
  -  Frit valg mellem én sides eller én vegetables.
  -  Én valgfri sauce

Dessert

 • Æbletrifli med hyldeblomstsorbet og mandelcrumble

 

DinnerDays menu 400,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg:

 • Vinmenu, 3 glas/ kr. 295,- 
  - 2017 Neudorf Sauvignon Blanc, Nelson, New Zealand
  -  2013 Rioja Alberdi, La Rioja Alta, Spanien
  -  2017 Chateau Soucherie, Coteaux du Layon, Loire, Frankrig

Menuen til DinnerDays er fast.
Har gæster i dit selskab behov for at der tages særlige hensyn til allergener, intolerance mv. bedes du kontakte restauranten for at høre om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

MASH Odense

Vestergade 11 5000 Odense C

Om MASH Odense

MASH står for Modern American Steakhouse, og her finder du det bedste fra den amerikanske steak-tradition, nemlig store steaks udskåret af det bedste kvæg i verden. Dertil er tilsat et veludrustet vinkort, indbydende forretter, cocktails med sjæl og desserter, der får munden til at løbe i vand.

MASH har indtaget fine Fyn med sin niende restaurant. I deres nyrenoverede lokaler i Bryggergården i Odenses historiske centrum er de klar til at forkæle dig alle ugens dage både til frokost og middag, hverdag og fest.

Historien bag

Den første MASH (i Bredgade i København) slog dørene op i 2009 efter flere måneders research på de helt rigtige kødtyper og -kvaliteter, på den bedste beliggenhed og på at få designet af lokalerne på plads. Idéen om at åbne MASH startede som en modpol til molekylær gastronomi og det nordiske køkken, som var en herskende trend i den danske restaurationsbranche. Restauranten blev hurtigt populær og MASH-familien voksede med hastige skridt. I dag finder du MASH flere steder i København (BredgadeSkovriderkroenRungstedPenthouse og Airport), i Aarhus og sågar udenlands i både London og Hamborg. 

 

Det bedste fra Amerika

MASH byder på det bedste fra den amerikanske steak tradition. De serverer store, saftige bøffer af højeste kvalitet, nøje udvalgt blandt det bedste kvæg i verden. På menukortet finder du noget for enhver smag, hvad end du er til saftigt kornfodret amerikansk kød, et særligt stykke Uruguay Ribeye, en saftig burger eller noget helt tredje. Er du ikke den største kødspiser, så er der også et udvalg af fiskeretter, salater samt diverse forretter og desserter at vælge imellem.

.

En helhedsoplevelse

Filosofien hos MASH er, at service og stemning er lige så vigtig som dit måltid, og det er alt sammen med til at sikre dig en spiseoplevelse i særklasse, når du bestiller bord hos dem. Du vil opleve, at de hverken går på kompromis med råvarerne, smagen, rammerne, detaljerne eller service. Derfor er også indretningen gennemført med deres karakteristiske røde lædersofaer og stole, der er kendetegnet for indretningen på samtlige MASH-restauranter. 

Få besked som den første, når der er nye billetter.