MAST

Restaurant MAST
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant MAST følgende menu: 

Forret

 • Cremet fiskesuppe serveret med dampet hvidfisk, dild og grøn olie

Hovedret

 • Kalvesteak med glaserede perleløg, stegte løg skaller og syltede beder. A part, kartoffelmos og sauce hollandaise

Dessert

 • Æbleparfait serveret med crumble, syltede æbler og lun farin sauce 

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.
 

Tilvalg :

 • Snacks og Moet Champagne ved ankomst / kr. 99,- 
   
 • Vin- eller saftmenu tilpasset Dinnerdaysmenuen – 3 glas / kr. 179 ,-
   
 • Ostetallerken bestående af 3 slags oste m.surt, salt og sprødt / kr. 99,-  
   
 • Kaffe og 3 slags sødt / kr. 69,-  

Alle ovenstående priser er pr. person 


Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant MAST

Havnegade 6 5500 Middelfart

Om Restaurant MAST

Den 1. maj 2019 åbnede et nyt fransk brasserie på kulturøen i Middelfart. Restauranten hedder MAST, og trods de franske aner, finder du ingen strittende lillefingre her. Hos MAST ynder man ikke at tage sig selv så alvorligt, at andre holder op med det.

 

Nyt liv til øen

Restauranten er beliggende ved Lillebælt i Middelfart. Lige der, hvor fiskene er mest friske, og dét nyder både gæster og personale godt af, for friskhed kan smages lige så vel som salt, sødt, surt og bittert. Målet med MAST er at skabe liv i og omkring kulturøen, når glade gæster lægger vejen forbi til et godt måltid mad. Det eneste du med garanti ikke bliver mættet af, er den billedskønne udsigt til Lillebælts blå bølger.

Restauranten har åbent til frokost og aften, og skal du afholde selskaber som bryllup, konfirmation eller andre store fester, er MAST den ideelle lokation. Lokalerne rummer plads til hele 120 spisende gæster inde og godt 150 ude.

 

Mad og manerer

Hos MAST’s dedikerede personale går de højt op i, at deres kunder får en oplevelse fuld af god smag og god betjening. Her finder du ingen himmelvendte øjne, hvis det skulle knibe med at udtale de franske gloser, for en tallerken, der bugner af moules frites, smager nøjagtig lige så godt, selvom man udtaler s’erne.

Kendetegnende ved MAST er, at maden taler for sig selv, uanset hvordan du bestiller den, eller om den skal deles med en ven. Her i restauranten er den klassisk fransk, og bæltets friske fisk finder hver dag vej fra nettet og ind i køkkenet.

Du kan også nyde en saftig bøf eller smagfuld Crème brulée, i følgeskab af en varm kop kaffe eller et glas afkølet dessertvin.

 

Smag & Slægt: et vartegn for gode oplevelser

Smag & Slægt er navnet på den århusianske virksomhed, der står bag MAST. Det er et erfarent hold, vi har med at gøre her. Foruden MAST driver Smag & Slægt Restaurant Martino, Den Lille Kro, ANKER & Marselisborg Havnekro i Aarhus. Trods forskellige nicheområder er det fælles for alle restauranterne, at de bliver drevet med faglig stolthed og kærlighed til faget. Det at lave god mad og skabe mindeværdige oplevelser for stedets gæster. Hos Smag & Slægt bestræber de sig på at være et vartegn for den gode madoplevelse uanset køkkentypens ophav.

Få besked som den første, når der er nye billetter.