Noé Vinbar

Foto: Noé Vinbar
DinnerDays på

Noé Vinbar
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Noé Vinbar følgende menu:

Forret

  • Vol au vent m. høns og bladselleri

Hovedret

  • Rosastegt okse med pomme anna, karamelliserede løg og pebersauce.

Dessert

  • Pandekager med is

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Noé Vinbar

Kongensgade 31 B 5000 Odense C

Om Noé Vinbar

Noé er en levende vinbar centralt placeret i hjertet af Odense i Kongensgade. På Noé er der ikke noget fast vinkort, men de køber hele tiden nye, små partier hjem, så der er altid noget nyt og spændende for enhver smag. Nyd et enkelt glas til fyraften eller fyr den af til fest om fredagen, hvor der også er masser af smagfulde og farverige cocktails på menuen.

Vin for enhver

Holdet bag Noé har kastet sig ud i et anderledes vinkoncept, hvor de udfordrer sig selv og gæsterne. Noé er et sted for dem, der elsker vin og for dem, der vil nyde en hyggelig uforpligtende stemning, hvor man glemmer tid og sted. Her er alle velkomne –både dem, der vil blive set og dem, der vil gemme sig væk for en stund.

Der er vin at finde for enhver smag og hvis du køber et glas, så åbner de enhver slags flaske uden begrænsninger. Priserne starter fra 65 kroner per glas og når hele vejen op til 15.000 kroner glasset, så om du er fattig studerende eller har godt styr på økonomien, er der vin, der passer ind i dit budget. For Noé handler det blot om at finde det helt rigtige glas til dig og dit liv lige nu.

Snacks der smager

Til vinen kan du nyde et lille udvalg af velsmagende snack-favoritter. Oliven, saltede mandler, tørrede pølser, Iberico skinke, oste, friskbagt brød med olivenolie og foie gras er blot nogle af de små lækkerier, som du kan sætte tænderne i.

Torsdags Smageren

Hver torsdag fra klokken 19 på Noé vinbar afholder de en intim smagning for 10 heldige gæster. Til hvert arrangement vil der være en gæstevært tilknyttet, som tegner og fortæller om aftenens vine. Temaet kan variere fra uge til uge og byder på alt fra bobler til amerikansk vinaften. 

 


Restauranter i OdenseFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
Anarkist
ARO
Eydes Gastro Pub
Fynboen
Gastropub Børsen -Svendborg
MASH Odense – 400 kr.
Næsbyhoved Skov
Noé Vinbar
Nordatlanten
Oluf Bagers Gård
Restaurant Vår – 400 kr.
The Balcony – 400 kr.
Vår på første

Få besked som den første, når der er nye billetter.