Restaurant HOS

Restaurant HOS
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant HOS følgende menu: 

Forret

  • Let grillet færøsk laks med sprøde salater og rygeostcreme

Hovedret

  • Sprød gris med grillede løg og baconsauce

Dessert

  • HOS' rødgrød på hengemte bær med vaniljeis

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 

Tilvalg:

  • Velkomst / kr. 75,-
  • Vinmenu /kr. 225,- 
  • Sesamchips med dip og vaffel med havgus / kr. 50,- 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant HOS

Kongensgade 65 5000 Odense C

Booking ikke åben endnu

Om Restaurant HOS

I februar 2019 kunne restaurant HOS omsider tænde op for komfuret og byde gæster indenfor. HOS er beliggende i Kongensgade 65 og trods sin relativt unge alder, har restauranten allerede høstet stor anerkendelse blandt gæsterne for sin fremragende madlavningskunst.

 

Nutidigt smørrebrød i centrum

Kom ind og sæt lidt krydderi på hverdagen på Odenses nye frokostrestaurant, hvis menukort byder dig på lækkert nutidigt smørrebrød samt mindre a la carte retter. Hos Restaurant HOS er der garanti for, at alle retter er baseret på de bedste danske og fynske råvarer. HOS har fokus på både økologi og bæredygtighed, og denne omtanke og dedikation kommer også til udtryk i deres madlavning.

Fredag og lørdag aften inviterer Restaurant HOS indenfor til deres a la carte kort, som er spækket med lækre snacks og alle husets favoritter.

 

Parret bag navnet

Navnet HOS er et anagram sammensat af forbogstaverne på de to dedikerede mennesker, der står bag restauranten. Michelle Hemme & Jakob Spolum. Begge har de efterhånden en årelang erfaring fra nogle af landets mest anerkendte spisesteder.

Jakob Spolum er udlært kok fra Ruths Hotel i Gl. Skagen, hvor han senest har fungeret som køkkenchef. Derudover har han ligeledes været køkkenchef på Restaurant Pasfall i Odense, Munkebo Kro samt tilmed både køkkenchef og medejer af gourmetrestauranten Sletten i Humlebæk.

Spolums bedre halvdel og partner er Michelle Hemme, som er udlært tjener fra Sortebro Kro. Siden har hun været restaurantchef Kok og Vin, arbejdet på Uformel og Formel B, været souchef på Sletten, og senest har hun været restaurantchef på Ruths Hotel i Skagen. Udover den brede erfaring som både tjener og køkkenchef er Michelle Hemme også uddannet Sommelier og tilmed optaget i Dansk Sommelier Forening.

 

Det gode værtskab

Hos Restaurant HOS er der fokus på det unikke værtskab. Her er det essentielt for din oplevelse, at du som gæst bliver både set, vartet op og vejledt, både i forhold til maden, men også når det kommer til vinen. Her hos Restaurant HOS er du i de bedste hænder, så sæt dig godt ned i stolen og nyd de smukke omgivelser, mens dine glas bliver fyldt op med hjemmelavede snapse, god vin og hjemmebrygget øl.

 

I marts 2019 høstede Restaurant HOS hele fem store stjerner i både Børsen og Fyens for deres høje niveau. 

Få besked som den første, når der er nye billetter.