Nordatlanten

Restaurant Nordatlanten
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder Restaurant Nordatlanten følgende menu:

Forret triple – alle gæster får 3 forretter i én servering

  • Ovnbagt torsk - strandgrønt - muslingesauce
  • Koldrøget laks fra færøerne - urtecreme - agurk - radisser
  • Røget lammebryst - brombærgelé, hybenpuré & sort hvidløg

Hovedret

  • Unghane – beder – rabarberrelish – svampe – sauce calvados

Dessert

  • Nordatlantisk efterårssødt – havtornsorbet – gulerodskage – mørk chokolade – chips

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Nordatlanten

Nordatlantisk Promenade 1 5000 Odense C

Om Restaurant Nordatlanten

Med udsigt over havet ved Odense havn ligger Restaurant Nordatlanten. Restauranten serverer mad inspireret fra de Nordatlantiske lande og på menukortet finder du alt fra elg og islandske kammuslinger til færøsk ølsirup og hjemmelavet mayonnaise med grønlandsk kvan. Du kan kigge forbi til både frokost og aftensmad og i weekenden serveres en stor brunchbuffet.

 

Lokale og nordatlantiske råvarer

Køkkenet repræsenterer Grønland, Island og Færøerne og har samtidig klare referencer til det franske køkken. De bruger lokale råvarer fra både små og store producenter, ligesom de selv importerer nøje udvalgte varer fra de nordatlantiske lande. Blandt andet har de hentet birkesirup, snaps, tang, salt, lam, fisk og skaldyr med sig hjem fra Island, og de besøger ofte Island, Grønland og Færøerne for at hente ny inspiration og finde nye leverandører.   

 

Bringer Nordatlanten til Odense

Restauranten er en del af Det Nordatlantiske Hus på Odense Havn. Det er et kulturhus, hvor Grønland, Island og Færøerne møder Danmark. Her afholdes foredrag, udstillinger og lignende med kulturpersoner fra Nordatlanten. Grundidéen er at bringe Danmarks brodernationer til Odense, og det sørger Restaurant Nordatlanten for på det kulinariske plan.

 

Respekt for råvaren

I køkkenet på Restaurant Nordatlanten behandles råvarerne med respekt og der arbejdes forstående og fordybende med den enkelte råvare. Derfor varierer menuen også alt efter sæson og skifter månedligt for altid at sikre, at det er sæsonens bedste råvarer, der havner på gæstens tallerken. Sommeren byder på elegante, farverige serveringer, efteråret på varme og tyngde i retterne og vinteren på fyldige menuer med hjemmesyltninger og andre klassiske vinter lækkerier.  

Al mad er lavet fra bunden – De bager deres eget brød, koger deres egen fonder, sylter, tørrer og marinerer. Alt sammen med ønsket om at give deres gæster gode smagfulde oplevelser, der bygger på de bedste råvarer, en stor kærlighed for madlavningskunsten og et glimt i øjet.  

Få besked som den første, når der er nye billetter.