The Balcony – 400 kr.

Balcony
400.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder The Balcony følgende menu: 

Bobler og  snacks

Forret

  • Helleflynder – løjrom – brød

Hovedret 

  • Okse fra Gambrogård – løg – røg

Dessert

  • Kirsebær – chokolade – peanuts

 

 

DinnerDays menu 400,- (+ billetgebyr) pr. person 
 

Tilkøb 

  • Vinmenu / kr. 348,- 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Balcony

Vestergade 68, 1. sal 5000 Odense C

Om Balcony

The Balcony er en gourmetrestaurant på 1. sal oven over Cafe Froggy's centralt i Odense. Der er fokus på er service i topklasse, råvarer i sæson og særligt sammensatte menuer.  

 

Spiseoplevelse i særklasse

The Balcony er resultatet af ønsket om en gourmetrestaurant i hjertet af H. C. Andersens fødeby. Den ligger centralt placeret i Odense på Vestergade i en gammel herskabslejlighed.

Restauranten stræber efter at levere spiseoplevelser i særklasse, og teamet gør sit ypperste for at gøre hver eneste dag til en fænomenal dag, så du er garanteret en helt særlig oplevelse lige meget hvornår, du lægger vejen forbi restauranten. Du kan forvente et kreativt køkken, hvor der er fokus på velsmag og råvarer, og hvor et højt teknisk niveau blandt kokkene er med til at løfte retterne op i luksusklassen.

 

Serverer sæsonens udvalg

Køkkenet har særligt fokus på sæsonbetonede råvarer. De følger årets gang og lægger stor vægt på at bruge lokale producenter, så det altid er de lækreste og sprødeste råvarer der bruges i retterne.

Når solens stråler varmer i sommerhalvåret vil du opleve lette tilberedninger og friske retter, og når vinterkulden bider i vinterhalvåret, kan du få varmen med mere bastante retter der inddrager syltede, henkogte og saltede råvarer.

Restauranten har det økologiske spisemærke i sølv, hvilket vil sige, at 60-90% af spisestedets varer er økologiske. 

 

Blandt favoritterne

Restauranten åbnede i foråret 2016 og allerede kort efter begyndte de rosende ord fra anmeldere at komme strømmende.

White Guide kalder eksempelvis stedet for det bedste i Odense:

 ”Køkkenet har hentet inspiration til flere af retterne fra andre danske toprestauranter, men konceptet på balkonen er så overbevisende og veludført, at kompositionerne integrerer sig naturligt i husets eget udtryk. The Balcony er lige nu Odenses bedste restaurant. Sådan!”

Og gæsterne er også imponerede. I 1. halvår af 2016 sneg restauranten sig ind på en 2. plads over bedste restauranter på Fyn, viser en opgørelse fra DinnerBooking. Vil du finde ud af, om der er noget om snakken? Så kan du booke dit bord her. 

 

Få besked som den første, når der er nye billetter.