Vår på første

bsh
DinnerDays på

Vår på første. Bistro og vinbar
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Vår på første følgende menu:

Forret

  • Saltet torsk, citron emulsion, kål, muslingeboulion og dild.

Hovedret

  • Svine kæber, braiseret i æblecider og boulion med kartoffel kroketter, og rodfrugter.

Dessert

  • Æble crumble med sukkersyltede æbler, marzipan og kærnemælks is.

 

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Vår på første. Bistro og vinbar

Vintapperstræde 14 1 sal 5000 Odense C

Om Vår på første. Bistro og vinbar

Går du igennem den smalle og charmerende Vintapperstræde i Odense, bør du kigge op engang. Foruden de mange rækker af flag, der hilser dig velkommen i passagen, vil du også få øje på Vår på første. Et hyggeligt spisested, hvor smagen og det gode værtskab er i højsædet.

 

Søsterrestaurant til Vår

Måske du kender Restaurant Vår, som ligger i stueetagen og i øvrigt længe har været anerkendt som en af Odenses mest populære spisesteder. Nu har de inddraget førstesalen til at drive restaurant, som stadig forbliver i Vårs ånd. Samme leverandører, samme kvalitet og samme gode smag. Køkkentypen tager udgangspunkt i bistroen og det landlige udtryk. Bestil dine retter a la carte eller som sammensat menu.

 

Dit foretrukne spisested

Manden bag restauranten hedder Jacob Burmølle-Jensen. Visionen bag Vår på første er, at han og holdet bag stedet altid har ønsket sig at skabe en restaurant, hvor de selv ville elske at komme og nyde et godt måltid og gode drikkevarer. Konceptet er skåret helt ind til benet, hvor fokus er på det gode værtskab og velsmagende madkundskab.

 

Eksklusive vinsmagninger og events

Vår på første er en bistro og vinbar, hvor du dagligt kan få lov at smage dig igennem to til fem forskellige vine. Kortet er fokuseret på autentiske vine, som smager af de egne, druen er vokset i. Vin som er dyrket efter biodynamiske og økologiske principper. Det vil ligeledes også være muligt at købe dine favoritter med hjem, hvis du skulle blive forfalden til en særlig type vin. Udover vinsmagninger afholder Vår på første også løbende event som vinsmagninger og middage med leverandørerne, for at sikre et produkt i topklasse.


Restauranter i OdenseFr 8Lø 9Sø 10Ma 11Ti 12On 13To 14Fr 15Lø 16Sø 17
Anarkist
ARO
Eydes Gastro Pub
Fynboen
Gastropub Børsen -Svendborg
MASH Odense – 400 kr.
Næsbyhoved Skov
Noé Vinbar
Nordatlanten
Oluf Bagers Gård
Restaurant Vår – 400 kr.
The Balcony – 400 kr.
Vår på første

Få besked som den første, når der er nye billetter.