Papirfabrikken 12
8600 Silkeborg Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant Michael D

Forret

  • Suppe med syltede svampe og urter 

Hovedret

  • Grillet okse med sellerie, nødder, rødvinssauce og pommes fondant

Dessert

  • Citron-marengskage med creme fraicheis


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Tilkøb: 

  • Vinmenu // kr. 190,.  

 

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant Michael D

Papirfabrikken Hotel ligger i det altid dejlige Silkeborg, og selve hotellet har været udnævnt til ”Travellers Choice” i 2017. Der er mange gode grunde til, at netop Papirfabrikken er et populært sted at tage en pause fra hverdagen. En af dem er deres restaurant, som byder på hæderkronet madlavning med afsæt i sæsonens råvarer.

 

I fodsporet på Michael Drewsen

Restaurantens navn hedder Michael D, opkaldt efter grundlæggeren af den Papirfabrik, som hotellet ligger i. Da Michael Drewsen drev sin fabrik på matriklen, var det med innovation og gåpåmod som sin ledestjerne. Netop de egenskaber har Restaurant Michael D taget med sig i rygsækken, når de i køkkenet forsøger at udfylde de store sko efter Michael Drewsen.

 

Gastronomiske udfordringer og uforglemmelige smagsoplevelser

Hos Restaurant Michael D. kan du se frem til årstidsaktuelle smage i behagelige omgivelser. Husets dedikerede team bestående af kokke og tjenere glæder sig til at tage dig i hånden og lede dig igennem et væld af eksperimenterende smagsnuancer. Målet i restauranten er at udfordre dig gastronomisk og give dig en uforglemmelig smagsoplevelse, som vil sidde i dig længe efter, du har lagt bestikket.

 

Skiftende menukort med afsæt i naturen

Menuen er sammensat med afsæt i sæsonen, og den skifter derfor jævnligt i takt med månedernes fremdrift så du får de bedste smage, der er tilgængelige.

Også på Michael D’s a la carte kort bliver retterne opdateret, så de smager af de ingredienser, du kan finde ude i naturen lige her og nu. Området omkring Silkeborg bugner af frodige naturområder, der fungerer som Michael D’s eget kulinariske skatkammer.

 

Åbningstider hos Michael D

Michael D har åbent til morgenmad, brunch, frokost og aften:

Morgenmad:

  • mandag - fredag fra kl. 06.45 - 10.00
  • Lørdag og søndag fra kl. 07.30 - 10.30.

Frokost:

  • Alle dage fra kl. 12.00 - 14.00

Aften – køkkenets åbningstider:

  • Mandag - torsdag fra kl. 17:30 - 21:30
  • Fredag - lørdag fra kl. 17:30 - 22:00
  • Søndag Lukket
luk

#dinnerdays