Tordensjoldsgade 14
9900 Frederikshavn Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Det Gule Pakhus 

Forret

  • Hummer bisque med hummerhaler og urte crudité

Hovedret 

  •  Grillet kalvefilet serveres med sæsonens svamp, portvin glace samt pommes château.

Dessert

  • Chokolade fondant med apelsinsorbet.

 

Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

 

Om Det Gule Pakhus, Scandic The Reef

Det Gule Pakhus i Frederikshavn rummer både sjæl og en historie, som går langt tilbage i tiden. Her skaber de fritlagte bjælker og udsynet til den gamle vinkælder en hyggelig og afdæmpet atmosfære. Et oplagt sted at nyde en dejlig middag i selskab med familie, venner og kollegaer.

 

En del af Scandic The Reef

Det Gule Pakhus deler adresse med Hotel Scandic The Reef. Men stedet er langt fra kun forbeholdt hotellets gæster. Her står dørene altid åbne, hvis du kommer ind fra gaden og er sulten efter en solid frokost eller en afslappet middag et stenkast fra bymidten i Frederikshavn.

 

Danske og internationale retter med fokus på gode værdier

Køkkenet og restauranten drives af et dedikeret team af kokke og tjenere, som brænder for deres fag. Her kæles der for detaljen, og de sørger altid for at skabe de perfekte rammer for en mindeværdig oplevelse.

Den danske mulds gode, friske råvarer repræsenterer kernen i restaurantens madlavning. Her skinner kærligheden til bæredygtighed og økologi tydeligt igennem på menukortet, som rummer en bred vifte af både danske og internationale retter. Her er masser af livretter for enhver smag, og er du til god vin, er der ligeledes meget at se frem til. Det Gule Pakhus har nemlig et yderst velassorteret vinkort, og husets tjenere hjælper gerne til med at finde frem til den rette vin eller øl til maden.

 

Stemningsfyldt atmosfære og historiens vingesus

Rummet er indrettet i en hyggelig og afslappet stil i farverne hvid, brun og mørkerød. I loftet ses stemningsfulde glødepærer, der giver en varm atmosfære i hele restauranten.

På væggene hænger historiske arkivbilleder og antikviteter fra Frederikshavn.

 

Fra kornlager til restaurant

Selve bygningen er opført tilbage i 1856, og hvis vægge kunne tale, kunne de nok fortælle mange gode historier fra tidens løb. Det Gule Pakhus blev førhen brugt som kornlager, og det har sat sit tydelige præg på lokalet. På bjælkerne ses skriblerier og regnestykker, som er tegnet direkte ind i det mørnede træ I årene frem til 1979 blev lokalerne omdannet til restaurant, og i 1979 kunne Det Gule Pakhus for første gang åbne dørene til spisende gæster. I 1986 overtog hotellet restauranten og har siden hen været drevet af Scandic The Reef.

 

luk

#dinnerdays