Strandvej 1
6400 Sønderborg Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant Bellevue

Forret

  • Dampet torsk med ærtepure

Hovedret

  • Kalvetykkam med braiseret rodfrugter, rødvinssauce og pommes Anna

Dessert

  • To slags mousse med krystalliseret chokolade og bær


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant Bellevue, Hotel Sønderborg Strand

I centrum af Sønderborg ligger Hotel Sønderborg Strand. Her ved de, at et mindeværdigt hotelophold ikke kan fuldendes uden det gode måltid. Det er derfor, de kan bryste sig af at have en af byens dejligste restauranter med en tilhørende udsigt til bølgen blå.

 

Den perfekte kombination af afslapning og byliv

Hotel Sønderborg Strand kan bryste sig af at være skønt placeret i første række ud til vandet, og dog alligevel kun små 250 meters gang fra byens centrum. Dermed er Sønderborg Strand det ideelle sted at forene afslapning og velvære med byliv. Foruden det rige butiksliv har Sønderborg kulturelt set mange spændende oplevelser af byde på. Heriblandt Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle, Sommerrevy og meget mere. Alt sammen oplevelser som med rette kan fordøjes i selskab med en god middag.

Restaurantens navn er Bellevue, hvilket på godt dansk kan oversættes til ”smuk udsigt”. Og dét kan man roligt sige, at de kan prale med her, når du nyder aftenens menu til den bjergtagende udsigt over Flensborg Fjord og Alssundet.

 

Mad fra bunden

Hos Bellevue er du altid sikker på at blive opvartet. I køkkenet tager de udgangspunkt i årstiden, og kokkene ynder gerne at afprøve de nye trends indenfor gastronomi. Det betyder, at du hos Bellevue bliver præsenteret for den slags madlavning, som aldrig er kedelig, men altid on point. Her er bouillonterninger bandlyst til fordel for kvalitet, tid og smag, og alle retter kreeres fra bunden. Ingredienserne er naturligvis altid friske råvarer, som er nøje udvalgt, tilsmagt, inden den færdige tallerken finder vej til dit bord.

 

Professiolt personale 

Maden serveres af professionelt serveringspersonale, som er vidende indenfor deres felt. Bestil a la carte eller prøv en af de spændende menuer.

Vinkortet afstemmes i tæt samarbejde med restaurantens egen vinleverandør, som sammensætter vinene, så hvert glas matcher menuen. Kortet gør det også muligt at få lov til at smage flere forskellige vine – tilmed til en fornuftig pris.

luk

#dinnerdays