Vedelsgade 59
7100 Vejle Vis på kort

210 DKK + gebyr

Bestil her Bestil her

Menu

DinnerDays menu på Restaurant Vedelsborg

Forret

  • Svamperisotto - versterhavsost - tyttebær - urter

Hovedret

  • And a 'la Orange - kartoffel fondant - variation på rødbeder

Dessert

  • Hvid chokolade - blød karamel - spongecake - græskar

Tilkøb:

  •  Tilhørende vinmenu
    1-3 glas 75/225kr.


Pris 210,- pr. person
(Menuprisen og evt. tilkøb tillægges et gebyr)

Menuen til DinnerDays er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Om Restaurant Vedelsborg

Centralt beliggende i Vejle finder du Restaurant Vedelsborg, og her kan du se frem til en gastronomisk oplevelse med lidt ekstra kant. 

 

Populært spisested både i og uden for Vejle

Restaurant Vedelsborg er drevet af Michael Bøgild, som siden sin spæde ungdom har haft en drøm om at blive kok. Her begyndte en karriere i som køkkendreng i forskellige restauranter, og i sommeren 2002 færdiggjorde han sin uddannelse som kok på Restaurant Vedelsborg. Allerede kort tid efter overtog han stedet sammen med to kollegaer og en fælles bekendt. Nogle år senere skiltes parterne, og fire blev til to. Samtidig høstede Restaurant Vedelsborg stor anerkendelse blandt byens madglade borgere, men også i hos folk udenfor Vejle. En anerkendelse, som både var berettiget, og som Michael og resten af teamet siden har formået at leve op til.

 

Store smagsoplevelser i en afslappet atmosfære

Selv i dag så mange år senere er Restaurant Vedelsborg stadig kendetegnet ved deres høje ambitionsniveau og ønsket om at levere en ekstraordinær smagsoplevelse i en uhøjtidelig og afslappet atmosfære.

For Michael Bøgild og holdet bag Restaurant Vedelsborg er mødet med gæsterne humlen ved at gå på arbejde hver dag. Det er det, der skaber arbejdsglæden og drivet til hele tiden at gøre det endnu bedre.

 

Respekt, omhu og god kvalitet

I køkkenet hos Restaurant Vedelsborg tilberedes hver en udelukkende af råvarer af bedste kvalitet. Stedet kærer sig om respekt og omhu, hvilket giver sig til udtryk i tallerkenernes smukke og velsmagende kreationer. Smag og teksturer varierer, så uanset dine præferencer, er der med garanti noget, du vil elske at sætte tænderne i.

Her tilbydes både a la carte, skræddersyet menu og mad ud at huset, og skal du holde konfirmation, fødselsdag eller andre store begivenheder, har Vedelsborg de perfekte lokaler til lejligheden.

luk

#dinnerdays