Om

DinnerDays er en landsdækkende restaurantfestival

DinnerDays er en tilbagevendende restaurantfestival, der for første gang slog sine folder i København i 2015. Konceptet er simpelt: Spis tre retter for 210 kr. på en lang række populære restauranter i uge 7 og uge 42. Konceptet er i enkelte tilfælde udvidet med menuer til 400 kr., hvis der er tale om gourmet- eller Michelin-menuer af særligt format.

I 2017 blev festivalen for første gang landsdækkende med restauranter i København, Aarhus, Odense og Sønderborg. Siden har DinnerDays igen haft vokseværk, og i uge 42 2018 bredte restaurantfestivalen sig til endnu flere dele af landet, herunder øvrige Sjælland og øvrige Jylland.

Bag DinnerDays er restaurantsitet DinnerBooking.com – der også afholder den landsdækkende og populære restaurantfestival Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Om DinnerBooking.com

DinnerBooking.com er Danmarks største restaurantsite. På DinnerBooking.com kan du finde inspiration til dit næste restaurantbesøg, få overblik over ledige tider og booke bord på over 950 forskellige restauranter og caféer.

Book bord ➤

Få besked som den første, når der er nye billetter.