ADDRESS

ADDRESS
210.00 DKK + gebyr

Menu

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder ADDRESS følgende menu: 

FROKOST - Variation af smørrebrød

 • Krabbe med avocado og sesam 
   
 • Sprød rødspætte med sauce remoulade og tyttebær 
   
 • Hønsesalat med sprød bacon og ristede svampe 
   
 • Tatar af okse med urtemayo og friterede kapers 

 

AFTEN - 3 RETTERS MENU 

Forret 

 • Kulmule – maj – vadovan

Hovedret 

 • Mørbrad – svampe – græskar – oksesky med sennepsfrø og purløg

Dessert 

 •  Blommer – brombær – “varme krydderier”

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person 
OBS: Restauranten tilbyder vegetarmenu. Ønskes dette, bedes det skrives i kommentarfeltet ved bookingen.
 

Tilvalg aften:

 • Fritter / kr. 55,-
 • Sauce Bearnaise / kr. 55,-
 • Salat vendt med mormordressing / kr. 55,-
 • Ovenbagte kartofler / kr. 55,- 

Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

ADDRESS

Tuborg Havnepark 15 2900 Hellerup

Om ADDRESS

Address er beliggende på kajen ved Tuborg Havn i Hellerup og er et ideelt mødested med udsigt over vandet. På menukortet finder du retter der er tilberedt med fokus på bæredygtighed og ærlighed og med en stor forkærlighed for de lokale sæsonvarer. Hertil serveres primært europæiske vine, som er nøje udvalgt til retterne. På Address kan du kigge forbi til morgenkaffen, frokost, en kulinarisk middag eller blot et glas vin og lidt snack på verandaen.

 

Gourmet i vandkanten

Fra restaurant Address er der en smuk udsigt over det klare, blå hav og livet i Tuborg Havns lystbådehavn. Her kan du høre bølgebrus, vindsus og lyden af master, der svajer i vinden. Og så kan du forvente et måltid af højeste kvalitet.

Retterne er kreeret af friske råvarer fra nære leverandører med et bæredygtigt fokus og med sans for den gode smag. Samgen er i fokus og stilen er umiddelbart ny nordisk kombineret med det franske og kokkereret med udgangspunkt i bæredygtige råvarer. Herudover har Address ikke nogen bestemt madfilosofi – som de selv skriver, så tager de ”… hellere udgangspunkt i alt dét, der bidrager til smagen”.  

 

Stilsikker indretning

Atmosfæren er varm, afslappende og indbydende og der venter dig en smagfuld gourmet oplevelse i smukke omgivelser, hvis du lægger vejen forbi restaurant Address. Indretningen er stilfuld og holdt i naturlige farver. Gyldne og grålige nuancer danner rammen om restaurantens udtryk, som fremstår moderne og sofistikeret. Sofaerne er af eget design, men ellers præger kendte designere indretningen, der byder på både Paustian, Georg Jensen og Rue Verte.

Snup et glas Chardonnay eller Champagne i loungen eller på terrassen, få varmen over en kop kaffe ved pejsen, eller sæt dig tilrette ved de smukt opdækkede borde i restauranten, hvor du eksempelvis kan nyde klassisk smørrebrød med et moderne twist til frokost eller oksemørbrad fra Grambogaard til aften.

Få besked som den første, når der er nye billetter.